seneste nyt.

Mand farer afsted på løbebånd

Bliv fit i din egen bolig

fds3

Vi kender alle sammen godt følelsen af ikke at ville ud og træne, fordi man skal udenfor døren. Og det bliver kun værre, hvis vejret er dårligt. Men selvom man ikke vil afsted, er der ingen undskyldning for ikke at træne, hvis man har et løbebånd i sit hjem. For så er det bare at hoppe op og komme i gang. 

maskineihjemmet

Kom godt i gang med dit løbebånd

Nogle kan måske godt være lidt afskrækkede af, at et løbebånd bare kører derudad, og at man ikke har nogen chance for at følge med. Men heldigvis er langt de fleste løbebånd nu til dags udstyret med programmer, så du får mest ud af din træning. Derudover styrer du selv hastigheden og intensiteten af din træning, og som udgangspunkt er knapperne på maskinen navngivet, så de giver mening. Og ofte er løbebånd med færre funktioner billigere, så hvis du bare ønsker det mest basale, kan du på den måde spare penge.
Vil du vide mere om løbebånd? Klik ind på denne URL for at se forskellige modeller samt svar på spørgsmål omkring dette. 

skadetbamse

Løb rigtigt og undgå skader

Selvom du løber indenfor på et løbebånd, kan du stadig risikere at få skader. Men ved at følge nogle få råd, undgår du de mest almindelige skader.
Først og fremmest er det en god idé at varme op, så musklerne ikke får et chok af hvor hårdt det er. Det er vigtigt at du ikke starter får hårdt ud, for så holder du ikke så længe, som hvis du løb langsomt til at starte med. Og det vigtigste er at lytte til sin krop. Begynder det at gøre ondt, så find ud af hvorfor. Hvis det gør ondt i leddene, så gør du noget forkert.
Så hop op på løbebåndet og løb afsted. Men husk at passe på dig selv, så du undgår skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *