seneste nyt.

Kunne du tænke dig at starte din egen blog? Kom godt i gang

fds3

Der er efterhånden rigtig mange, der vælger at starte deres egen blog op. Det er også en rigtig god måde at kommunikere ud til mange mennesker, dele sine oplevelser og lave sin egen dagbog. Er man ikke helt så teknisk i forhold til at opsætte hjemmesider osv. Så kan det dog virke som noget af en mundfuld at skulle starte op fra bunden selv. Det behøver dog ikke at være helt så besværligt. Det gælder blot om at finde hjælp til det, som man ikke selv føler, at man er i stand til at lave.

Vælg en webhost, der udbyder WordPress med et enkelt klik

Tager vi udgangspunkt i at lave en blog, så vil et af de allerbedste valg være at designe den i WordPress. WordPress kan anvendes til mange forskellige ting på nettet, men det har nogle muligheder, som gør sig meget egnet til blogs. Når du til at starte med skal finde en webshost til din blog, så vil det derfor være oplagt at vælge en, der gør det nemmere at komme i gang med din WordPress side.

Nogle webshosts har nemlig en feature, hvor man med et enkelt klik kan komme i gang med sin nye side. Det kan derfor være en god idé lige at undersøge det, inden man udvælger sin webhost. Når først WordPress er blevet installeret, så er det meget nemt at navigere rundt i. Mange af tingene i kontrolpanelet er let at gå til og virker meget gennemskueligt. Har man svært ved at forstå, hvordan WordPress fungerer, så er der altid den mulighed, at man kan opsøge viden, så man kan komme videre med projektet.

Søg relevant viden om blogs og hjemmesider i kvalificerede bøger

Et oplagt sted at søge viden er naturligvis i bøger. De fleste springer dog direkte på Google og nettet generelt, når der skal søges viden. Der ligger også mange videoer og diverse forums, hvor der er fremvist ting omkring webhosting og WordPress. Det er dog ikke altid, at nettet har svaret på alt. Nogen gange er man bare nød til at dykke ned i bøgerne. Især når der er tale om noget lidt mere indviklet, så kan det være en god idé at læne sig op ad en professionel bog. Derved har man en større forhåbning om, at indholdet er reelt. Der er nemlig ikke rigtig noget filter på nettet, hvor enhver kan skrive hvad som helst.

Vær altid kildekritisk og vær opmærksom på dato for udgivelser

Når der er tale om noget, der har med elektronik og hjemmesider at gøre, så er det dog en god idé at være opmærksom på bogens udgivelsesår. Der sker nemlig rigtig meget inden for denne verden – og det går stærkt. Hvad der var foreslået for 5 år siden har derfor højst sandsynligt fået en del opgraderinger sidenhen. Vær derfor altid kritisk med valg af kilder – uanset om det er på nettet eller om det drejer sig om bøger.

Lån bøger gratis på biblioteket eller køb de nyeste versioner selv

Man kan vælge det gratis alternativ – at låne bøgerne om hjemmesider på nettet, eller man kan vælge at købe de allernyeste bøger om hjemmesider online. Derved har man hele tiden den nødvendige viden hos sig, og det er derfor nemmere at gå i dybden med alle de vigtige detaljer ved at drive sin egen blog eller hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *