seneste nyt.

arbejdsplads

Virksomheder forventer fester til sommer

fds3

Dette år har været en stor prøvelse for alle. År 2020 er året, som alle vil huske og som vil blive nævnt i adskillige historiebøger verdenen over. De næste generationer vil, på diverse læreanstalter, blive præsenteret for det historiske år, hvor en pandemi i form af covid-19 ramte hele verden, og mange tusinde mennesker mistede livet heraf. Verdensøkonomien blev udfordret. Hjælpepakker blev iværksat til nødlidende virksomheder, særligt indenfor oplevelsesindustrien. De steder, hvor mennesker mødes, er alle lukket ned. Vi skal holde sammen hver for sig.

Covid-19 afstemte julefrokoster

Til trods for at julen nærmer sig med hastige skridt, mærker vi det slet ikke, som vi plejer. Der bliver næsten ikke afholdt julefrokoster på arbejdspladsen i år. Ikke særlig mange steder opleves feststemning og juleglæde. Dog tilbyder fest arrangører som Grunk Event Covid-19 afstemte julefrokoster til virksomheder i størrelsesorden 60 – 350 personer. Det gør de i trygge rammer, hvor alle Covid-19 foreskrifter er overholdt. Der tilbydes bordservering og intimkoncert efter en dejlig middag. Grunk Event tilbyder, som professionelt eventbureau, også blandt andet fantastiske firmafester og skræddersyede events til virksomheder. De tager gerne en udfordring op, også at holde fede events trods Corona. Med en årelang erfaring med events og festivaler, er kunderne sikre på at få en uforglemmelig oplevelse fyldt med god energi og kreative ideer. Ingen udfordring er for stor for det erfarne eventbureau.

Sommeren 2021 bliver ganske særlig

Flere virksomheder har dog helt droppet julefrokosten i år på grund af de øgede restriktioner. De meldes ofte ud med meget kort tids varsel, hvilket gør det usikkert at planlægge den rigtig gode julefest. Men medarbejderne skal ikke snydes. Med en vaccine i sigte, ser mulighederne for afholdelse af en fantastisk sommerfest i 2021 lyse ud. Og medarbejderne trænger i den grad til at feste og hygge sammen. Flere virksomheder arbejder derfor allerede på at afholde store firmafester, når solen igen skinner i landet. Flere af dem vælger gode samarbejdspartnere, som for eksempel Grunk Event, til at hjælpe sig. Så er de sikre på at komme fra ide til virkelighed til en fornuftig og gennemskuelig pris. Et Full-service eventbureau kan tilbyde en helhedsløsning. Her bliver der taget hånd om alt lige fra at udvælge helt unikke omgivelser til at servere en smagfuld middag med kompetente tjenere og underholdning i særklasse. Eventbureauet har kontakt til alle de største stjerner indenfor underholdning, så med dem som arrangør, kan f.eks. Rasmus Seebach eller Ankerstjerne underholde til den næste firmafest. Det er en stor oplevelse for medarbejderne at komme helt tæt på deres idol. En underholdningspakke med de dygtigste kunstnere vil højne firmafesten og skabe en helt unik stemning. Oplev også Danmarks bedste live-orkester Stagebreakers, som står bag solisterne. Det hele går op i en højere enhed og giver en oplevelse, som medarbejderne aldrig glemmer. Sommeren 2021 bliver noget ganske særligt. Lad os overvinde Covid-19 og glæde os til festerne til sommer. Virksomhederne er klar, medarbejderne er klar. Book eventbureauet i god tid – der bliver rift om de professionelle festarrangører til sommerens firmafester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *