seneste nyt.

seo linkbuilding

Vil du gerne udvide din virksomhed til Sverige? Her er nogle ting du skal være opmærksom på

fds3

Har du en velfungerende forretning eller hjemmeside i Danmark og overvejer du kraftigt at udvide til Sverige? Det er et spændende kapitel man skal i gang med, når ens virksomhed pludselig har vokset sig stor nok til at man kan udvide til udlandet. Men der er også lige pludselig en hel del ting, som man skal til at sætte sig ind i.

Her er der nogle gode råd, som du kan tage med dig.

 

Anden målgruppe – andre vilkår

Selvom vi danskere ligner svenskerne på rigtig mange områder grundet vores fælles fortid og nærliggende kulturer, så er vi nu stadig en smule forskellige på visse områder. Og de små forskelle kan hurtigt vokse sig store og skabe unødvendige konflikter for dig og din virksomhed, når du lige pludselig skal til at formidle dit budskab til Sverige.

seo

Lav derfor en god undersøgelse indtil din nye svensktalende målgruppe og sørg for at du kender den lige så godt som du kender den danske. På mange områder vil du kunne finde ligheder mellem de to målgrupper, men det er vigtigt stadigvæk at have øjne for forskellene og sørge for at have dem med i dine overvejelser, når det helholdsvist vil ramme de forskellige målgrupper.

 

Husk den gode linkbuilding og søgemaskineoptimering

Den helt store forskel mellem Danmark og Sverige er naturligvis sproget. Sproget er ligesom den danske og svenske kultur; den minder meget om og så alligevel ikke helt rigtigt. Sørg selvfølgelig for at du har en svensk version af din hjemmeside, så svenskerne kan føle sig komfortable med at søge rundt på den.

Derudover er det også meget vigtigt, at du sørger for at lave en svensk linkbuilding strategi og sørger for at lave en god søgemaskineoptimering, der passer til et svensk publikum. De fleste svenskere bevæger sig rundt inde på andre svenske sider og det giver derfor god mening, hvis du sørger for at nogle af disse sider bliver linket til den svenske version af din hjemmeside.

Tro endelig ikke at bare fordi du har en god linkbuilding- og søgemaskineoptimeringsstrategi på dansk, at den så også passer på dit svenske publikum. Det gør den så absolut ikke. De to målgrupper lever meget adskilte liv, selvom de virker meget ens, og de bevæger sig i helt forskellige forum.

En god linkbuilding strategi er altafgørende for at have en god og effektiv hjemmeside, hvor man kan se en stor strøm af jævnlige besøg fra potentielle kunder. Og det er uhyre vigtigt at hver enkelt målgruppe har hver deres underordnede linkbuildingsstrategi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *