seneste nyt.

kontor

Få en god start på din virksomhed

fds3

Du har netop startet din nye virksomhed. Stort tillykke! Det er en utrolig spændende og meget hektisk tid du sal igang med. Her er der tre ting du bør være opmærksomme på for at få en rigtig god start på det nye eventyr, du bevæger dig ud på.

 

Frisk luft

Inden kan holde ud at arbejde i et dårligt klima, hvor luften står helt stille og der ikke kommer frisk ilt til hjernen. For at få mere cirkulation i luften så husk at åbne vinduerne nu og da, imens i arbejder. I mange andre lande og i nogle danske kontorer findes der store airconditionanlæg, der cirkulerer luften rundt. Dette er dog en noget dyr løsning og faktisk slet ikke nødvendigt.

Nej, det er både bedre for pengepungen og faktisk også for hovedet i stedet for lige at åbne vinduet i 10 minutter og lukke noget dejligt frisk luft ind. Åbn flere forskellige vinduer rundt omkring i lokalet på en gang – hvis der er mulighed for det – for rigtig at få luften til at cirkulere og den friske duft af forårsregn eller kold vintersne.

 

Hverken for varmt eller for koldt

En anden vigtig ting, der bidrager til et godt arbejdsmiljø, er selvfølgelig, at kontorene har den rette temperatur. Det er de færreste, der kan holde at skulle arbejde inde i et lokale i flere timer, hvor tænderne enten klaprer eller man står og kampsveder.

Det er dybt distraherende for alle, når temperaturen ikke er rigtig i forhold til vejret udenfor, så det er en rigtig god ide at få en varmepumpe installeret allerede fra starten af, så du og dine arbejdere kan koncentrere jer om jobbet.

temperatur

En varmepumpe hjælper nemlig med at transportere varme fra et sted til et andet og kan derfor bruges både til afkølig og til opvarmning. Sådan en er dermed brugbar både i de lune somemrdage og i de iskolde vintertider.

I mange danske bygninger kan det være, at der allerede er en installeret men hvis ikke, så skal du altså selv sørge for det. Selv hvis der allerede er en installeret så sørg for at den bliver ordentlig vedligeholdt, så i ikke en dag bliver nødt til at finde de langhårede sweatre frem for at holde kulden ude.

Skab opmærksomhed

Til sidst har vi marketing. Ved jeres kunder at i eksisterer?

Der er så mange virksomheder derude i dag, hvor mange af dem laver et lignende stykke arbejde, og det kan være svært for potentielle kunder at kende alle de forskellige tilbud de faktisk går og her. Derfor kan en hel ny virksomhed som din også meget hurtigt forsvinde i mængden, hvis du ikke er opmærksom på at skabe lidt… ja, opmærksomhed omkring jer.

De sociale medier er en genial måde at finde nye kunder på, så hyr en fotograf og få dem til at tage nogle helt indestående billeder af jeres nye virksomhed og den service i tilbyder til verdenen. Del dem på diverse platforme og lade folk vide at i eksisterer.

På den måde kan du hurtigt komme i gang med at bygge din en kundekreds og rigtig sætte hjulene igang under din nye virksomhed.

arbejdsplads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *