seneste nyt.

gaming bord

Tre ting der gør livet værd at leve

fds3

Hvis du er ramt af ensomhed, stress, angst og depression kan hverdagen se grå og trist ud. Men uanset hvordan dit liv er formet, er der altid et lys for enden af tunnelen. Det handler om at finde lyset, og bryde sit mønster. Det er bestemt ikke en let opgave, men alt kan lade sig gøre. Hvor der vilje, er der vej. Kæmp for det, du kan godt. Du er god nok. Nu er tiden, til at du spreder dine vinger ud og flyver som en sommerfugl.

Musik, musik og atter musik

Klarer ikke selv skærene, men hjælper godt på vej. Find noget musik der gavner sjælen og kroppen. Noget musik der giver ny energi og et friskt pust. Nogle gange hjælper det at slippe bum bum musik og kigge indad med noget beroligende musik.

Hvis du er mere til livemusik, bør du gå ned til byens sted, hvor den lokale guitarist sidder og spiller. Hvis du bliver taget med i guitarstrengenes melodi mens de spiller løs, bør du overveje, om du selv skal til at være guitarist. Der findes et stort udvalg af forskellige guitarer, og undervisnings muligheder er der også nok af. Du bør udforske markedet inden for guitarer.

Penge og frihed

Lykken er at have råd og overskud til at opleve forskellige ting i hverdagen. Alle bør tage på cafe med vennerne eller veninderne. En tur i biografen er heller ikke dårlig. Det vigtigste er at man kan betale sine faste udgifter og regninger. Penge gør lykkelig, til en vis grænse. Når man har optjent og optjener det mål man har sat sig, og man tjener mere end forventet er man nødvendigvis ikke mere lykkelig. Det handler om at sætte sig mål, nå målene og beholde sine personlige værdier. Penge hjælper til hverdagens strabadser.

bord gaming

Frihed – noget alle drømmer om. Friheden til at gøre hvad man vil, når man vil. Ingen forpligtelser, ingen at stå til ansvar overfor, ingen økonomiske bekymringer. Det kan du komme til at opleve, ved at starte med at leve dit liv fra i dag. Slip bekymringerne og de triste tanker. Lev livet.

Venner

Dine venner elsker dig, uanset hvilken situation du står i. Du skal bare åbne dine øjne, og se hvad de byder dig. Rigtige venner er uerstattelige. Benyt dig af de venskaber du har, uanset om det er familien eller kollegaerne der står dig nærmest. Ingen ønsker at se dig ked af det, ingen ønsker at se dig være lukket inde i dig selv. Dine venner vil til enhver tid hjælpe med at sprede dine vinger ud, så du kan flyve. Vær glad, taknemmelig og elskværdig for det du har og det du har opnået. Tab ikke modet, over det du stadig mangler. Lev med dine venner, tag på ture med dem, og vis dem hvor stor en støtte de er for dig. Husk på det er bedre at have tre ærlige og tætte venner, end det er at have ti falske venner.

Uanset hvad der er sket i dit liv, bliver du nødt til at passe og pleje venskaberne mellem jer, ellers kan du risikere de trækker sig. Hold hvad du lover, og vær sammen med dem. Brug dit netværk, og stå til rådighed for dem lige som de gør for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *