seneste nyt.

Samarbejde

Teambuilding på arbejdspladsen

fds3

På arbejdspladsen er det vigtigt, at der er et godt miljø og en god tone blandt kollegerne. Hvis der skal være et godt og tillidsfuldt netværk iblandt kollegerne, kan det være en god idé at arrangere teambuilding-aktiviteter. Det kan være med til at ryste sammen på kryds og tværs af allerede eksisterende relationer på arbejdspladsen. Der kan være stor forskel på teambuilding øvelserne, hvor I både kan prøve kræfter med præcisionsskud med gevær og samarbejdsøvelser med spaghetti.

      Sportsdag

Aktiviteter der ryster sammen

I kan arrangere et OL, hvor I kommer på forskellige hold, som repræsenterer hver jeres land. I en af disciplinerne kan I dyste i præcisionsskud med luftgevær. Det er ikke dyrt at købe et gevær, og det kan være sjovt og anderledes at prøve af. Du kan finde et gevær til OL-dagen på https://www.luftgevaeret.dk/. I kan også dyste i holdsport som håndbold eller fodbold. Her kan det være nødvendigt at leje en fodboldbane og en håndboldbande, så I har mulighed for at slå jer løs. 

Teambuilding-øvelser handler ikke kun om sport, der findes også aktiviteter, hvor samarbejde er den væsentligste faktor. I kan dyste i hold, hvor det gælder om at bygge det højeste tårn af spaghetti på tid. Det eneste I har til rådighed, er skumfiduser og spaghetti. Her er samarbejde vigtigt, og resultaterne kan spænde bredt.   

relationer på tværs

Få nye venskaber på kryds og tværs 

En dag med teambuilding har til formål at ryste arbejdspladsen sammen. Du snakker ikke nødvendigvis med alle på arbejdspladsen, men denne dag er lavet specielt til at skabe nye relationer. Det vigtigste ved teambuilding er, at I får en hyggelig dag, hvor I samarbejder og kommer tættere ind på livet af hinanden. Det kan i sidste ende være med til at skabe et godt miljø og en god tone på arbejdspladsen. Måske står du med en ny ven, når dagen er omme.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *