seneste nyt.

Online virksomhed

Har du styr på virksomhedens online platforme?

fds3

SEO, DNS, webhotel, domæne, IP-adresser. IT kan være svært, men alle disse begreber er utroligt vigtige for at kunne drive en online forretning. Når man gerne vil sælge noget online, er det vigtigt, at man er synlig for kunderne, og derudover er det vigtigt, at man kan fange deres interesse. De virksomheder der har stor succes på deres online platforme, bruger meget tid på at sikre at deres hjemmesider er let tilgængelige, brugervenlige og i høj kvalitet. 

kodning

Hvad er DNS?

Når du bevæger dig online, bevæger du dig ofte let og elegant mellem kompliceret koder, servere og algoritmer. IT kan være utroligt kompliceret, men i virkeligheden handler det om at gøre oplevelsen for brugerne let, brugervenlig og lækker. DNS skal gøre oplevelsen for brugeren bedre, og det gør denne server ved, at brugeren kun behøver at huske domænenavne og ikke IP-adresser, som består af lange talkoder. DNS-systemet oversætter dermed domænenavne til IP-adresser via en navneserver. Bliv klogere på DNS her.

Promover din virksomhed online 

Hvis du gerne vil have mere trafik på din hjemmeside, kan du promovere din virksomhed online. Dette kan du både gøre ved hjælp af sociale medier og Google. De sociale medier har over det sidste årti vundet stort indpas, og der er derfor rigtigt mange mennesker, man kan appellere til på de sociale medier. På Facebook er det f.eks. muligt at lave din egen annonce, som er tilpasset en specifik målgruppe. Med online promovering kan du øge din virksomheds salg, og derudover kan du via analyse af din reklameindsats, se hvilke produkter kunderne har størst interesse i. 

internettet

Hav styr på SEO

SEO er online forhandlernes bibel, da SEO hjælper din hjemmeside med at komme højt på i google søgefelt. Jo højere du ligger på googles rangliste, jo større opmærksomhed vil du få fra potentielle kunder. Har din mand eller kæreste sin egen online virksomhed vil en SEO-specialist være den perfekte gave, til manden der har alt. En SEO-specialist kan sikre at hjemmesiden er i topform, og at den er synlig på nettet. Hvis din mand ikke har en hjemmeside, kan du finde andre gode gaver, til manden der har alt her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *