seneste nyt.

kvinde bider om værktøj

Få en bideskinne og præstér bedre på jobbet

fds3

Føler du dig tit træt, anspændt og plaget af smerter, når du vågner om morgenen? Det kan der selvfølgelig være mange grunde til, men lige meget hvad, så kan det være rigtig plagsomt. For når du sover dårligt og vågner i dårligt humør, så påvirker det din ydeevne på arbejdet. 

Når du er på job, så vil du selvfølgelig gerne præstere. Du vil gerne virke oppe på dupperne, du vil gerne arbejde godt og hurtigt, og du vil gerne være en god kollega. Men det er svært, når du er træt og døjer med smerter.

arbejdsliv

Er dine tænder kilden til problemet?

Du tænker måske ikke over det selv, men faktisk kan dine tænder og din mund være en af årsagerne til, at du kæmper med din søvn. For rigtig mange mennesker får problemer, fordi de skærer tænder eller bider forkert.

Når kæben konstant er i aktivitet og tænderne gnider mod hinanden, så spænder du i din kæbe. Det kan give muskelsmerter og hovedpine, og det slider også på dine tænder. Alt sammen kommer i sidste ende ned til, at du ikke er dit bedste selv i løbet af dagen. Heldigvis er der nem hjælp at hente mod dette problem. 

smerteplaget

Køb en bideskinne

En bideskinne kan nemlig være løsningen på alle dine bekymringer og alle dine problemer. Bideskinnen er et smart remedie, som du kan bruge derhjemme. Du tager den på, når du skal sove. Her fungerer skinnen som et beskyttende værn mellem dine tænder.

Du kan få lavet din bideskinne på flere måder. Du kan vælge at få den lavet hos tandlægen. Men det kan være både dyrt og besværligt, og derfor er det værd at overveje alternativer. Du kan for eksempel på lavet en god bideskinne gennem en online forhandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *