seneste nyt.

stempel med logo

Styrk din virksomheds brand med et stempel med logo

fds3

Har du prøvet at suge lidt viden til dig om, hvordan du bedst får succes med din virksomhed? Så har du sikkert hørt om branding. Du har sikkert hørt om, hvor vigtigt det er at brande sin virksomhed. At det kan være skelsættende for en virksomhed at få slået dig fast som et brand.

Det er ikke helt lige så sikkert, at du har læst om, hvordan du skal brande din virksomhed. Du har måske fået forklaret, hvad det kan føre til, og hvad det helt overordnet handler om. Mangler du nogle konkrete tiltag, du kan tage fat på for at komme i gang med din branding? Så læs videre.

Hvad er branding?

Først skal vi lige have slået fast, hvad branding er. For dig, der ikke ved det, og for dig, der gerne vil have nogle andre ord sat på det.

Branding har at gøre med markedsføring. Det handler om, at man som virksomhed får en plads i folks bevidsthed. En virksomhed, der er godt brandet, er en virksomhed, som folk husker og genkender.

Branding handler om at skille sig ud og at blive husket. Det kan handle om den historie, man fortæller som virksomhed. Fx at man gør meget ud af at ansætte handicappede. Det kan også handle om noget mere enkelt som et logo.

Få et godt logo

Vil du have folk til at genkende din virksomhed, så giv dem noget enkelt, de kan genkende den på: Et logo. Få lavet et godt logo ved en professionel. Beskriv, hvad du forestiller dig. Så kan en god grafiker finde på et godt, enkelt logo, som kan repræsentere din virksomhed.

Et godt logo er ikke avanceret. Tænk bare på Apples æble og Facebooks F. Det er meget enkle logoer, og derfor kan alle huske dem og genkende dem.

Brug logoet

Når du har fået lavet et godt logo, så skal du sørge for at bruge det. Brug det, så ofte du kan. Gør det nemt for dig selv at bruge det ofte. Få lavet et stempel ved Nydan Stempler med logoet og eventuelt firmaets navn. Så kan du nemt stemple dit logo på alle papirer.

Jo mere, du bruger dit logo, jo mere vil dine kunder se det. Jo flere gange, dine kunder ser dit logo, jo bedre vil de huske det. Skal din virksomhed vokse, så har du brug for, at kunderne husker og genkender den. Når de leder efter noget, vil de ofte vælge det, der virker mest bekendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *