seneste nyt.

spil på sport

Spil, sport og spil på sport

fds3

Går du også med en gambler i maven? Har du ofte fornemmelsen af at kunne kalde hvem som vinder i fodbold eller føler du dig måske bare heldig i dag? Hvad enten årsagen skulle være har du rig mulighed for at kunne spille på alverdens sportsgrene og diverse ting på Unibet. Hos Unibet kan du spille på fodbold, håndbold, volleyball, dart, e-sport, svømning, ja sågar dans ind i mellem. Mulighederne er mange og du kan ofte følge med i kampene direkte fra Unibets hjemmeside.

Du kan spille på alle dine ynglingshold via dette link, https://www.unibet.dk/betting

Når du spiller på Unibet har du mulighed for både at spille på kampene inden de starter eller du følge dem tæt og livespille imens. Dette kan være en stor fordel, hvis du har indsigt i sportsgrenen eller at du føler at du kan se hvad kampen hælder imod.

Livebet imens du ser kampen

For nogle er det ikke spændende nok bare at spille på kampe inden deres start, for dem skal der mere til. Her tilbydes der livebetting som giver spilleren mulighed for at spille på kampen imens at den bliver spillet. Dette er for mange en populær måde at spille på, da man hurtigere får besked på om man har vundet eller tabt, samt at det giver mulighed for at spille mange gange i løbet af den samme kamp. Nogle af de ting som man kan spille på i fodbold er fx. hvem som vinder kampen, første målscorer, første gule kort, antal hjørnespark eller hvor mange indkast som er kommet i løbet af kampen. Det er ikke en forudsætning at du på forhånd har et stort kendskab til de enkelte hold og forskellige spillere på holdkortet, end ikke at du er den stærkeste i den enkelte sports særegne terminologier, for det er let at hægte sig på i kampens hede. Du kan endda følge med i de enkelte opgør på Unibets direkte kamp-ticker, hvor du blandt andet kan se boldbesiddelse og sikkerhed i afleveringer, så du har noget direkte viden at spille ud fra.

Gør brug af en kampagnekode

Vil du gerne have lidt mere ud af dit indskud, så kan du gøre brug af en velkomstbonus. I de fleste tilfælde vil du blive tilbudt 100% oveni dit indskud, dette betyder altså, at hvis du indsætter 100 kr. på din spillekonto, så vil du have 200 kr at spille for. Det er noget som bettingsiderne tilbyder for at lokke flere kunder til og kan være en rigtig god start på din nye betting konto. Du skal være opmærksom på at læse betingelserne for den kampagnekode, som du vælger at gøre brug af. I nogle tilfælde skal din bonus spilles igennem en eller flere gange, før at den kan udbetales.

Vær også opmærksom på at der jævnligt kommer “tilbud” på bets i forbindelse med events og turneringer, så det kan sommetider godt svare sig at vente til sidste øjeblik og benytte sig af specielle kampagner til enkelte kampe eller større begivenheder, som eksempelvis em i fodbold eller VM i håndbold. Til en landskamp vil der fx. kunne være specielle odds for Danmark, om Bendtner kommer på banen til publikums hyldest eller hvor mange hjørnespark som falder til danskernes fordel. Også i forbindelse med større opgør som El Classico, kan der dukke muligheder op med specielle bets, som helt sikkert er værd at overveje, hvis du alligevel sidder klistret til skærmen for at se Ronaldo udfolde sig på grønsværen i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *