seneste nyt.

Sørg for god kvalitet i det fælles køkken

fds3

Der er rigtig mange virksomheder, der i dags stiller gode faciliteter til rådighed, så medarbejderne føler sig bedre tilpas, mens de er på job. Det er for eksempel noget, der gælder, når det omhandler frokosten.

Maden er vigtig og giver den energi, som medarbejderne behøver for at kunne yde optimalt gennem hele arbejdsdagen, og derfor synes det også essentielt at gøre lidt ekstra ud af det fælles køkken. Det er så at sige en god investering, der meget hurtigt kan betale sig i form af mere effektive arbejdstimer.

Derfor kan det godt betale sig at tage et kig på det køkkenudstyr der er til rådighed i det fælles køkken.

 

Der skal være nødvendigt køkkenudstyr

Her bør der nemlig være alt det, der behøves, således medarbejderne ikke selv skal tage udstyr med hjemmefra eller være nødsagede til at gå på kompromis. Er det tilfældet opgives den sunde og nærende madpakke hurtigt, og i stedet bruges der penge på en hotdog fra tanken eller måske slet ingen frokost.

Vigtigst er det med nogle gode knive, så der kan skæres og skrælles. Det giver blandt andet mulighed for at skrælle sig en god frugtskål, skære et lækkert brød eller smøre en sandwich.

 

Den er effektiv og dekorativ

Og de knive skal selvfølgelig ikke bare ligge og flyde og dermed skabe et fælles køkken i uorden. Det skal være hurtigt og nemt at finde det, man behøver, og derfor kan det udover nogle kvalitetsrige knive være en fordel at investere i en ordentlig knivblok – se udvalget. Ikke nok med at den holder godt styr på knivene, så er en sådan også dekorativ.

Den kan således være med til at skabe et mere hjemligt islæt i det fælles køkken, og derfor kan den bidrage til et miljø, som det synes rarere og nemmere at opholde sig i.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *