seneste nyt.

karriere

Skab en international karriere

fds3

Drømmer du om at blive en topforretningsmand- eller kvinde og begå dig i benhårde forhandlinger, som man ser det på film? Måske du er draget af tanken om at gøre karriere, men har skudt idéen til side, fordi du ikke helt ved, hverken hvor du skal starte eller slutte. Måske du tænker, at en karriere kræver en selvstændig virksomhed og et helt særligt sælger-gen, som du ikke helt er sikker på, om du har? Men det behøver faktisk slet ikke være så besværligt at få en karriere, som du kan være stolt af. Kickstart dit arbejdsliv og skab både nationale og internationale muligheder for dig selv med en karriere indenfor den maritime branche.

Meget mere end en færgeoverfart

Hvis du nogensinde har siddet på en dansk færge under en overfart på de nationale vande, så har du måske ikke ligefrem tænkt, at færgeindustrien var et oplagt karrierevalg. Der er dog rigtig mange forskellige muligheder for at sætte sig i spændende jobs indenfor det maritime felt i både Danmark og udlandet. Så det er bare med at komme i gang med at undersøge de forskellige muligheder.

En karriere med et internationalt islæt

Uanset om du mest er til at bo og arbejde under hjemlige himmelstrøg i Danmark, eller om du er nysgerrig på at rejse ud i verden og prøve kræfter med det store udland, så kommer man ikke udenom, at et job i den maritime branche ofte er af international karakter. Om du rejser til den anden side af jorden og starter en karriere i bunker supplier australia, eller om du bliver ansat på et kontor i Hjørring, så er skibsindustrien et internationalt anliggende. Som ansat i en virksomhed, der f.eks. handler med bunkerolie, vil du derfor ofte skulle tale og forhandle med engelsksprogede samarbejdspartnere i udlandet.

Ganske få og overkommelige adgangskrav

Du sidder måske og tænker, at det hele lyder lidt for godt til at være sandt. Og at der garanteret er nogle ganske skrappe adgangskrav for at få lov til at stille sig ved foden af karrierestigen i den maritime branche. Men det er faktisk ganske overkommeligt at opnå de rette adgangskrav. For at blive lukket ind i den blå verden af international handel, forretning og karrieremuligheder, så kræver det blot et eksamensbevis fra en gymnasial uddannelsesinstitution. På godt dansk skal du altså blot have bestået din studentereksamen for at komme i betragtning til en international, maritim karriere. Som en ekstra bonus er uddannelsesforløbene sjældent særligt lange. Mange af uddannelserne kan gennemføres på blot to år, hvilket gør, at man hurtigt er klædt på til at blive sendt ud af starthullerne og gå i gang med den egentlige karriere, som man har gået og drømt om så længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *