seneste nyt.

Arbejdsplads_møde

Sådan kan du styrke sammenholdet på arbejdspladsen

fds3

Det er bevist i flere store undersøgelser, at arbejdspladser, der har et godt sammenhold, også har et bedre arbejdsmiljø og endda en højere effektivitet. Derfor er det givende at investere i at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. 

Men hvordan gør du så lige det? Herunder får du nogle gode ideer til, hvordan du kan ryste kontoret sammen, så dit arbejdsmiljø kan blive et af de bedste i det danske erhvervsliv.

Guitar_solnedgang

Ung arbejdsplads? Arranger et LAN-party

Hvis du har mange unge mennesker ansat, kan det være en succes at holde en gaming aften på kontoret. Her kan der blive spillet Fifa, Counter-Strike og meget andet. 

Inden du inviterer til en sjov gaming aften, bør du dog sikre dig, at I har nogle gode gamer stole, så alle kan sidde komfortabelt hele aftenen. 

Hertil kan der blive serveret noget lækkert mad og måske et par øl? 

Hvis stemningen ikke er til LAN-party, kan du overveje at skifte computerspillene ud med brætspil? Brætspil er blevet virkeligt populære og trendy igen, så hvis der er mere stemning for at spille de mere klassiske spil, kan dette helt sikkert være en mulighed.

Spil musik sammen og få en øl

Hvis I elsker musik, bør du skaffe nogle instrumenter og have en sjov aften fuld af god musik. Du kan læse mere om musik og instrumenter ved at klikke her.

Der er ikke noget, der kan bringe mennesker sammen, som musik kan. Hvis vejret er til det, kan du arrangere den musikalske aften ved et bålsted eller lignende, men hvis det er koldt og vådt, kan I altid gøre kontoret lidt ekstra hyggeligt ved at pynte op, dæmpe lyset og tænde nogle levende lys. 

Når musikken spiller, og drikkevarerne er i glasset, kan I helt sikkert få en rigtig hyggelig aften, der vil bringe jer alle tættere sammen.

Gaming_LAN

Prøv skydning

Skydning med luftgevær er super sjovt for de fleste, så måske kan det være en ide for jer? Det er ikke alle, som er lige store fans af skydning og våben. Men måske er det noget for dine ansatte? Skydning er en aktivitet, som de færreste har den store erfaring med – hvilket faktisk er en fordel. Når du arrangerer et firmaarrangerement, er det nemlig meget sjovere, hvis alle har det samme udgangspunkt. 

Skydning kan uden tvivl få folk ud af deres komfortzone, og derfor vil I kunne danne nogle nye fællesskaber ved at prøve noget helt nyt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *