seneste nyt.

krop

Sådan skaber du følelsen af luksus på et budget

fds3

Alle mennesker har brug for at tage sig tid til sig selv en gang imellem. Det er vigtigt at man sørger for at lægge lidt tid til side, så man kan gøre noget som føles rart og giver velvære. Men nogle gange er problemet at disse ting ikke bare koster tid, men at de også koster penge. Hvis man oven i det har et lidt stramt budget, så kan det være svært at få råd til sådanne luksus ting. Men det er faktisk muligt at lave nogle ekstra rare øjeblikke uden at de fuldstændig sprænger budget. Her er et par muligheder

Hjemmespa

Er du typen der først rigtig slapper af når du får en ansigtsbehandling, er på wellness eller lignende, så ved du godt at sådanne ting er en dyr fornøjelse. Men du kan sagtens genskabe noget af spaoplevelsen derhjemme.

 

For at sætte den rette stemning, så sørg for noget hyggeligt og afskaffelse musik og tænd en masse stearinlys. Har du nogle duftlys eller en brænder til æteriske olier, så tænd også sådan en. Vælg eventuel at gøre det om aftenen, så belysningen er dæmpet, eller sørg selv for en mere dæmpet belysning. På den måde er det nemmere at slappe af og komme ned i gear. Du kan også lave en lille bakke med snacks og drikkevarer.

 

Det smarte er at du kan tilpasse sådan en spa dag til hvad du lige har lyst og tid til. Så du kan enten vælge at gå all in og både lave dig et dejligt bad, med scrub til kroppen og lækker creme bagefter, ansigtsmaske, fodbad og lakering af negle. Men har du ikke så lang tid, kan du også nemt nøjes med en enkelt af disse elementer.

Afbudsrejser

Det at rejse er nok ikke lige det man forbinder med et stramt budget. Men langt de fleste holder rigtig meget af at komme ud og rejse en gang imellem. En måde hvorpå du kan gøre dette på en billigere måde er ved at benytte afbudsrejser i stedet for normale rejser. På den måde kan du enten komme afsted lidt længere tid eller til et lidt lækre sted for de samme penge. Eller måske kan du bare komme afsted lidt oftere, fordi du har sparet penge på hver rejse.

ferie

Der findes afbudsrejser til enhver ferie type, så uanset om du er til charter-storby eller strandferie, så findes der noget til dig. Derfor behøver du ikke at lade frygten for at du skal gå rigtig meget på kompromis afholde dig fra at vælge en afbudsrejse som din næste ferie. Oven i det, så behøver det slet ikke at være besværligt at planlægge sådan en rejse, for der findes så mange hjemmesider der har gjort deres bedste for at samle de billigste afbudsrejser til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *