seneste nyt.

indretning

Sådan skaber du en god grobund for din virksomhed

fds3

Hvor stor succes eller ej du kan få med din virksomhed afhænger af mange faktorer. Nogle kan du have indflydelse, eller endda styr på, andre ikke. Det er især dem du ikke kan styre, som du bør holde øje med. Gør ikke som vores politikere, der gang på gang har slået eksperternes varsler i vinden – for så at blive taget med bukserne nede, når de varslede hændelser finder sig ind.

Prøv at høre vores politikeres reaktion på Corona pandemien: ”ingen kunne forudse dette” synger de i kor. Men det er faktisk lodret løgn. I mere end 100 år har lægevidenskaben vidst, at der før eller senere vil komme en ny pandemi. Så sent som i 2018 har WHO udsendt varsler til alle regeringer, at den næste pandemi er rundt om hjørnet. Også at den med sikkerhed vil forårsages af en virus fra Corona familien.

At regne med det uforudsete er sund fornuft

Bingo. Og ingen har kunnet forudse dette? Man skulle tro, at vi betaler vores levebrødspolitikere i dyre penge, for netop at forudse, og forberede sig på den slags!

Kun ganske få asiatiske lande har faktisk været forberedt. Sådan kunne de undgå en nedlukning af samfundet og en nedsmeltning af økonomien. Fordi de havde dækket sig ind.

Sådan bør du også gøre med din virksomhed. Lyt til advarslerne og gør dine forberedelser. Det bedste værn mod en krise er et stærkt netværk, og at beskytte din virksomheds grobund.

håndtryk

En analogi der holder stik

Prøv at sammenligne din virksomhed med en have. Hvad finder du mon på https://bunddaekke.dk/ ?

At være uforberedt på evt. kriser svarer til at du har masser af bar jord i din have. Hvad vil der så ske? Hvis regnen bliver ud, bliver den bare jord stenhård og alt vil hurtigt tørre ud. Hvis det regner for meget, bliver jorden til mudder og dine planter kan drukne. Derfor har naturen opfundet ukrudt. Ukrudt er naturens medicin mod bare jord. Så snart der er et stykke bar jord, spirer ukrudtet frem for at dække det til. Ved at plante bunddækkende planter, sikrer du din have mod ”uforudsete” kriser.

Og så ser det også flot ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *