seneste nyt.

sund fastfood

Sådan får du rabat på fast food

fds3

Lad os bare være ærlige – Det er de færreste mennesker, der emmer af evigt overskud til at klare de daglige pligter som indkøb og madlavning hver eneste dag. Selvom du kun køber mad udefra fra tid til anden, kan det stadigvæk være en dyr fornøjelse.

nyhedsbrev

Wolt er det nye – Og med gode rabatter

Har du også spottet de kække cykelbude med store kasser på ryggen i bylivet? Så har du sikkert mødt et Wolt-bud. 

Tjenesten tilbyder meget andet end de traditionelle former for fast food, som pizza og pomfritter. I de større byer er udvalget ganske imponerende, og der er masser af kulinariske oplevelser at hente. Hvis du er til sundere alternativer, er der også salater, sandwiches og sushi på menuen i de fleste byer.

Hvis du læser denne guide, er du sikkert på udkig efter at spare nogle penge. Rabatkoder til Wolt finder du her, også er dit næste måltid ikke bare tæt på – Det bliver også billigt. Wolt er en af de nyeste spillere på markedet, og tjenesten er blevet særligt populær, fordi den har et større udvalg end mange af de traditionelle tjenester. Indtil videre er Wolt dog kun tilgængelig i de større danske byer.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Vi ved det godt – Nyhedsbreve er pisseirriterende, men der kan altså være gode penge at hente. Sommetider sender de store leveringstjenester som Wolt, Just Eat, Waiteer og Hungry nemlig rabatkoder til din e-mail. Det kan blandt andet være i særlige anledninger, som dagen efter nytårsaften.

Du kan også være heldig, at der kommer rabatkoder fordi du har fødselsdag, eller når det er længde siden, at du sidst har bestilt mad. Det tager ikke mange minutter at filtrere de forskellige tjenesters indhold, så du hurtigt og nemt kan finde det, du leder efter.

pizza

Opret en ny bruger

Okay, denne er en smule snyd, men den virker. Mange af leveringstjenesterne til fast food har specielle tilbud til nye kunder. Hvis du læser denne guide, så har du sikkert fået leveret mad fra dit yndlingssted før. Vil du prøve igen, men med en smule rabat?

Så opret en ny bruger på din leveringsplatform og afvent din velkomstkode til gode rabatter. Sommetider er rabatkoden gratis levering, andre gange er det rabat på mad.

Vær blot opmærksom på, at du selvfølgelig skal bruge en e-mail, du har adgang til. Ellers modtager du ikke koden, også virker fidusen ikke. 

Hvis ikke du har lyst til at oprette en ny bruger, kan du også nøjes med at bruge din eksisterende. Nogle spisesteder tilbyder, at du opnår en speciel rabat, når du har købt mad for et bestemt beløb, eller hvis du har lagt en bestemt mængde ordrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *