seneste nyt.

kontor og inventar

Sådan får du råd til nyt kontorinventar

fds3

Af og til skal tingene skiftes ud på kontoret og det kan hurtigt blive en dyr affære – især hvis det hele skal komme på én gang! Det er selvfølgelig godt at have en post i sit budget til eventuelt indkøb af kontorinventar, men der er samtidig nogle måder du kan gøre selve indkøbet billigere for dig selv. Læs med her og se hvad de for nogle ting er. 

køb og salg

Prut om prisen

Du ved sikkert selv hvordan det er fra dit eget job; der kan pruttes om prisen ved de fleste ting. Sådan gælder det også, når du skal ud og have købt en masse nyt kontorinventar – især hvis du køber meget på én gang!

Prøv at høre sælgeren af kontorinventaret ad, når du sidder med ham i røret eller snakker med hende nede i butikken, om det ikke er muligt at slå en handel af. Ofte kan det sagtens lade sig gøre og selv, hvis det ikke kan – nåh, ja så har du jo ikke mistet noget ved at spørge.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at prutte om prisen det ene sted, så kan det også betale sig at prøve et andet sted, før man køber. Det kommer helt an på hvor meget tid og energi du vil lægge i jagten, men det kan nu godt ende med at kunne betale sig. 

budget

Undersøg hvor de har tilbud

Det er altid godt at benytte sig af tilbud, når man kan komme til det. Derfor er det en god ide, hvis du lige starter din jagt ud med at undersøge, hvor det er der pt. er forskellige tilbud henne. 

Nogle gange kan du også opleve, at der er tilbud på bestemte former for kontorinventar, som for eksempel nye kontorstole. Men hvis du samtidig har brug for kontorborde, så kan du måske være bedre tjent med at lede efter dem et andet sted. 

Se om det kan betale sig for dig at købe kontorinventar hjem fra forskellige sælgere. Eller om det bedre kan betale sig at samle det hele ét sted, fordi forsendelsen dermed bliver en del billigere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *