seneste nyt.

TimePlan-Web-App

Sådan får du lettere styr på tiden – og undgår fejl

fds3

Desværre er der i dag mange virksomheder, der gør brug af langsommelige og manuelle processer, når det kommer til meget af det vigtige arbejde. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til alt fra vagtplanlægning og tidsregistrering og HR-administration. Det betyder, at der bliver brugt mange ressourcer på praktiske ting, og samtidig er det også noget, der langt hen ad vejen kan føre til fejl. Derfor findes der heldigvis ene meget bedre løsning, som du kan gøre brug af i din virksomhed. Er det noget, som du synes, der lyder spændende? Og vil du gerne sikre konstant effektivitet på din arbejdsplads? Så læs med lige her nedenunder.

TimePlan-software

Brug det digitale værktøj, TimePlan

Du skal nemlig blot tage et kig på det digitale program TimePlan. Her er der nemlig tale om et værktøj, der hurtigt kan vise sig at blive en stor ressource i din virksomhed. Det er den letteste måde at komme til at overskue alle former for tider på, lige såvel som det også sikrer, at alle fejl bliver minimerede. TimePlan Software er udviklet i Danmark, og der er således tale om et yderst brugbart system, der er udviklet til netop de nordiske arbejdsmetoder, når det kommer til vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration.

Få en let brugerflade, som enhver uanset erfaring kan betjene

TimePlan er yderst let at gør brug af, og derfor får du med programmet en brugervenlig flade, der ikke fordrer tidligere erfaring med digitale programmer til alle former for registreringer. Derudover kan programmet tilgås fra forskellige devices, hvorfor det er let at have med sig omkring. Det betyder, at der spontant kan foretages ændringer uden, at det kræver en masse tid og ressourcer, lige såvel som det sikrer mere stabilitet og korrekte informationer internt i virksomheden.

Oplev en lettere, mere stabil og mere effektiv hverdag

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så tag et kig online allerede i dag på TimePlan og opdag de mange gode muligheder, som der byder sig for dig. Du vil hurtigt opleve, hvor meget lettere, hurtigere og mere effektivt det bliver at komme gennem den normale hverdag, og det vil betyde, at der bliver frigivet en stor mængde tid, der med fordel kan bruges på andre fornuftige ting. Det kan for dig betyde et øget salg, en større arbejdsglæde og en langt bedre tilgang til de interne arbejdsprocesser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *