seneste nyt.

penge

Sådan får du hjælp til mindre gode betalere

fds3

Nicolai er administrerende direktør for Norh ApS og brænder for iværksætteri indenfor låsesmedens og elektrikerens fag. Kontorarbejde for ham er et nødvendigt ondt, tidsforbrug på fakturering, lønninger og bogføring skal han bare hurtigt igennem. Imens virksomheden udviklede sig og blev større, udvikledes der samtidigt dårlige betalere til en i forvejen tidskrævende kontoropgave for Nicolai.

Det kan være dyrt med dårligt betalende kunder

Som håndværker lægger man også nogle gange penge ud for kunder til materialer og løn til medarbejder. Dette fænomen blev til en vane hos Norh, og dette lede så til at Nicolai for første gang rigtigt kunne mærke konsekvensen ved en dårlig betaler. Det var ikke kun forventet indkomst han mistede, men også penge som han selv lagde ud for opgaven, i alt ca. 10.000 kroner på materialer. Efter denne episode besluttede Nicolai sig for at tage kontakt til et inkassoselskab.

Udlæg til kunder, nu uden stress

Inkasso Selskabet har nu overtaget en stor post i firmaet, og, mindre gode, betalere er ikke et lige så stort et problem mere. Han har efterfølgende fået meget mere ro i maven, da han nemt efter rykker 2 bare sender sagen videre. Nu kan han i stedet for at fokusere på at kunder skal betale forskud på opgaver osv. Fokusere på at leverer god service og høj kvalitet på udført arbejde, som låsesmed og elektriker. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *