seneste nyt.

Flyve

Sådan kan rejser hjælpe dig med at blive en bedre virksomhedsejer

fds3

Der er bare noget helt specielt ved at rykke sig fra sted til sted. Man lærer noget om andre kulturer, og samtidig lærer man også en hel del om sig selv. Hvis du har din egen virksomhed, kan det godt være svært at prioritere rejser i hverdagen, men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at gøre det alligevel. Det er nemlig ikke bare sjov og spas, men en fantastisk mulighed for at udvikle dine egenskaber som leder og iværksætter. Her kan du læse mere om fordelene ved at rejse.  

Miami

Du lære at forholde dig til uventede situationer 

Når man er ud at rejse, kan man støde på lidt af hvert. Der sker hele tiden nye ting, man skal forholde sig til, og der er meget at overskue på samme tid. For eksempel er der altid problematikken med at finde vej i byer, som du slet ikke kender. Det kræver faktisk en hel del overskud, så det er en temmelig god øvelse, hvis du gerne vil blive bedre til at holde hovedet koldt.

Så er der også de sprogbarrierer, som tit vil opstå. Selvfølgelig kan rigtig mange engelsk, men nogle gange støder du på en lokal eller to, som ikke kan, og så handler det om at finde en anden måde at kommunikere på. Selv engelsk kan også være en god øvelse, for det er bare fedt at være super skarp i vores internationale sprog.

Endelig er der alle de uventede småting, der kan opstå på en rejse. Det kan være frustrerende, når man pludselig står og skal løse problemer helt impulsivt uden nogen umiddelbar tilgang eller strategi, men det er ligeledes der, du lærer rigtig meget. På den måde kan det virkelig være gavnligt at kaste sig ud i nye situationer, hvor det hele ikke er så planlagt.

Hamborg

Du vokser som menneske 

Når du oplever andre steder, får du øjnene op for, hvor stor og forskelligartet verden er. Vi er alle sammen forskellige, og det bemærker du virkelig, når du rejser. Men samtidig har vi også rigtig meget tilfælles på tværs af grænser, og det er sundt at blive mindet om, når du ejer en virksomhed. Det er nemlig vigtigt at kunne forholde sig til samarbejdspartnere, kunder, medarbejdere og konkurrenter på en konstruktiv måde. Så er det godt lige at huske, at vi alle sammen er mennesker med forskellige historier.

Det er derfor sundt at komme ud i verden, og det er faktisk noget, du bør prioritere. Derfor kan det godt blive nødvendigt med et forbrugslån. Du skal selvfølgelig kun tage det, hvis du har råd, men så er det også i orden, for sådan en rejse er en investering i fremtiden. Når nu du skal afsted på sådan en rejse, hvor du med garanti skal gå meget, er det en god ide at være i god form. Det kan godt være svært at nå træning, når du arbejder, men løsningen her på kan være, at du motionere, imens du arbejder. Klik her og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *