seneste nyt.

Pynt dit hjem med abstrakte malerier

Pynt dit hjem med abstrakte malerier

fds3

Det er ikke bare lige gyldigt, hvordan der ser ud det sted, hvor man bor. Nogle foretrækker en meget simpel og minimalistisk stil, som kun indeholder præcis den mængde pynt og udsmykning, som der gør lejligheden eller huset personligt. Andre elsker at lade deres personlighed stråle igennem på alle mulige måder, og har derfor et lidt vildere udtryk på indretningen af hjemmet. Ofte vil indretningen blive lidt vildere med årene, da man efterhånden får samlet en masse forskellige ting sammen, som man gerne vil have skal stå fremme – her er det ingen garanti, at tingene altid passer lige godt sammen. Men somme tider kan et hjem, som ikke har tænkt så meget over stilen, også være meget charmerende.

Står man og mangler inspiration til, hvordan man kan peppe sin indretning lidt op, så er der masser af hjælp og hente. Man kan eksempelvis købe nogle forskellige blade, hvor man kan se eksempler på indretning i alle mulige forskellige stilarter. Man kan også søge rundt på internettet og hente inspiration hos forskellige bloggere eller lignende. Bor man eksempelvis i et meget minimalistisk hjem, så kan det somme tider være en god idé at indrette med en enkelt lidt vild ting, som giver noget liv til rummet. Her kunne der eksempelvis være tale om et abstrakt maleri. Det gode ved et sådan maleri er, at det ikke som sådan har noget motiv. Det forestiller ikke en bestemt ting, og man kan derfor også gå og forestille sig, at motivet forestiller alt muligt. Måske består det af forskelligt farvede malingklatter, som flyder ud i hinanden. Nogen gange kan man ingen ting se i billedet, og andre gange kan fantasien få et abstrakt maleri til at give mere mening end ved første øjekast.

Sådan får man fat i et fint abstrakt maleri

Er man ude efter et abstrakt maleri, så er der mange forskellige muligheder for, hvor og hvordan man kan anskaffe sig det.  Man skal først og fremmest tage stilling til, om man ønsker at investere i et ægte maleri, eller om man der i mod vil holde sig til plakat formatet. Mange kendte malerier er kopieret ned på en plakat, som man så kan sætte op i en fed ramme. Dette er en super god idé, hvis man ikke har penge nok til at købe de originale malerier. Et originalt maleri kan være ret dyrt alt afhængig af, hvem der har malet det, og hænger ofte på gallerier hvor du kan gå ind fra gaden og købe.

Kan man selv lave et abstrakt maleri?

Hvis man ikke har så mange penge, så kan man sagtens selv begive sig ud i selv at lave et abstrakt maleri til hjemmet. Nogle maler bare i fri hånd og ser, hvor billedet føres hen. Andre tegner en kladde, så man har en idé om, hvor man skal bevæge sig hen. Uanset hvad man har lyst til, så er det bare at komme i gang. Det vil også være en sjov og meget personlig detalje, at maleriet ikke er købt, men at det simpelthen er hjemmelavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *