seneste nyt.

Kontorbygning

Skal du have parkeringskontrol ved din virksomhed?

fds3

Det kan være en meget god idé at anskaffe sig lidt parkeringskontrol ved sin virksomhed. På den måde sikrer du dig, at det kun er dine arbejdere og kunder der benytter sig af dine parkeringspladser. Og du kan samtidig holde øje med, hvor længe kunderne holder deres biler ved dig. 

Læs mere her om dine muligheder for at anskaffe parkeringskontrol ved din virksomhed. Læs med her hvis det er af interesse for dig. 

Dame arbejder

Derfor bør du gøre det 

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal benytte dig af parkeringskontrol ved din virksomhed. Først og fremmest er det en god idé at sørge for, at der ikke er andre mennesker, der benytter dine parkeringspladser. Det er kun dine arbejdere og dine kunder, som bør benytte sig af de parkeringspladser, som du har stående ude foran din virksomhed. 

Hvis dine arbejdere ikke kan komme hen og få en parkeringsplads, så bliver deres dagligdag en del mere bøvlet for dem. For de ankommer netop på arbejdet med en bil. Og hvor skal de så holde den henne, hvis alle parkeringspladserne er taget? 

Det kan samtidig også sagtens drive en masse kunder væk, hvis de ikke har mulighed for at parkere ved dig. I så fald er de mere tilbøjelige til at køre hen til en anden butik, som sælger samme produkt eller service, hvor de kan holde deres bil. 

parkering

Hvilket parkeringsselskab skal du benytte dig af? 

Der er en del forskellige parkeringsselskaber at vælge imellem, hvis du gerne vil hyre parkeringskontrol ved din virksomhed. 

Du kan for eksempel tage et kig på parkeringsselskabet COPARK. Hos dem er du sikker på at få en rigtig god kvalitet for prisen – og det er netop noget du bør gå højt op i, når du leder efter parkeringskontrol. 

Det er vigtigt at sørge for, at det parkeringsselskab man hyrer, forstår at give en god kundeservice. De kan nemlig sagtens støde ind i dine kunder, imens de render rundt på parkeringspladserne. Og i så fald er det vigtigt at de møder dine kunder med et smil, så de efterlader kunderne med en god oplevelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *