seneste nyt.

Computer med drikkelse ved siden af

Er du afhængig ad din computer i din virksomhed?

fds3

De fleste selvstændige, hvis ikke alle, bruger deres computer til at arbejde på, lave regnskaber og bogføring på, opdatere websider, de sociale medier og meget mere. Med andre ord, så er næsten alle dybt afhængige af en computer, når det gælder arbejde som selvstændig erhvervsdrivende. Det er da også rigtig smart, at man kan bruge én ting, nemlig computeren, til så meget. Det betyder dog også, at lokummet virkelig brænder, hvis computeren brænder sammen. Har du en back up plan i tilfælde af, at din computer brænder sammen? Hvis ikke, så er det da vist på tide.

Ødelagt skærm

Når computeren går i stykker

Når uheldet er ude, så gælder det naturligvis om at få computeren op at køre igen så hurtigt som muligt. Hvor stort et indgreb, det kræver, afhænger af skaden – eller softwarefejlen. Er der tale om fejl i softwaren, så er det nogle gange nok at gendanne computeren til dens oprindelige indstillinger. 

Er der tale om fysiske skader, så skal du have fat i nogle reservedele. Er du ikke så teknisk anlagt, så finder du nemt nogle fysiske butikker, der tilbyder reparation af computere, Her kan du også ofte købe de nødvendige reservedele. Et eksempel på en fysisk skade kan være en skærm, der er flækket. Det kan også være at computeren overopheder og lukker ned, fordi blæseren er gået i stykker.

Har du derimod spildt væske ned i computeren, så er chancen for, at den kan reddes, meget lille. Den kortslutter simpelthen indeni på grund af væsken. Du kan nogen gange opleve, at den virker til at starte med, men så efter nogle dage, så kan du ikke tænde den. Det er fordi komponenterne irer til og derved mister forbindelsen. Har du spildt væske i den, så sørg for at få reddet alle dine vigtige data, mens du stadig kan. I dette tilfælde vil du være nødsaget til at investere i en ny computer.

Som du nok ved, så er en computer ikke lige et lille impulskøb. Det er det slet ikke, hvis det skal være en kraftig computer, der problemfrit kan trække store programmer. En computer til arbejdsbrug skal gerne være hurtig og effektiv, så du ikke spilder en masse tid på at vente, mens et program loader. Hvis du lægger tiden i løbet af en uge sammen, så kan det nemt blive til flere timer, hvis du har købt en billig, langsom computer. 

Bitcoin

Lav en opsparing til uforudsete udgifter

Men skal du have noget ordentligt, så koster det også derefter. Det vil derfor være fornuftigt at lave en opsparing, der er øremærket til uforudsete udgifter i virksomheden. Især hvis din virksomhed er ret ny, så kan en ny computer lave et ret stort indhug i budgettet. Vær derfor på forkant og hav en opsparing til situationer som disse. Får du med tiden en lidt større opsparing, så kan det bedre betale sig at investere pengene end at lade dem stå på en bankkonto.

Invester i Bitcoins

En af de mere sikre måder at investere på, er ved at investere i kryptovaluta såsom Bitcoins. Klik her og læs mere om kryptovaluta. Der kan du få en robot til at administrere din investering. Denne køber og sælger på tidspunkter, hvor det er mest gunstigt for dig. Dette er derfor en nem måde at lade sin penge formere sig på, uden man skal bruge en masse tid på det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *