seneste nyt.

penge_online

Økonomisk boost til virksomheden: Lån penge sikkert – og let

fds3

Det er let at låne penge på nettet, ingen tvivl om det, men er det også sikkert? Det er der mange af os der spørger os selv om, når vi drømmer om en ny sofa, en rejse eller et økonomisk boost til virksomheden.

Når du låner på nettet, foregår det ved hjælp af dit NemID, som sørger for at du skal gennem tre steps før du kan ansøge om lån med NemID som identifikation. Det er en af de sikreste og mest udbredte måder at sikre din identitet på nettet. Læs med og find ud af, hvorfor det er så sikkert.

Sikkerheden online

Det første du skal bruge er dit CPR-nummer. Det er den første del af sikkerheden, men også den, der er lettest for andre at få fat i. Heldigvis er det kun en tredjedel af dit login.

Det næste du skal bruge er en personlig kode, der skal bruges sammen med dit CPR-nummer for at låse op for tredje step. Det er også en kode, som andre kan få fat i, men denne kode er det muligt for dig at skifte. Vil du være helt sikker kan du skifte denne kode med jævne mellemrum og være opmærksom på ikke at bruge den samme flere gange.

penge_online

Det sidste step er kodekortet. Her får du et unikt kort med 100 engangskoder, der skal tastes ind som den sidste del af sikkerheden. Disse koder kan kun bruges en gang og du skal derfor have kortet ved hånden for at kunne indtaste den kode, der bliver bedt om i forbindelse med dit login.

Denne kode er den sværeste at få fat på og derfor er det også den, du skal passe bedst på.

Lån let

Når du ved, at sikkerheden er som den skal være, når du ansøger om et lån på nettet, så kan du hurtigt og let få glæde af de mange tilbud, der er for at låne penge til det du går og drømmer om. Der findes rigtig mange gode sider, der både sammenligner og udbyder lån online.

Broges kan du sammenligne både kvik- og SMS-lån, så du hurtigt kan danne dig et overblik, mens andre sider giver dig muligheden for at ansøge direkte om forskellige summer og varierende løbetider.

Lige meget hvad, skal du huske at tænke, før du låner og forberede dig ved at lave et budget og sammenligne de forskellige tilbud, så du ikke ender med mere gæld end du kan betale af.

Penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *