seneste nyt.

Gaver til fars dag

Øg dine medarbejders velvære med gaver til Fars dag 

fds3

I disse tider hvor samfundet i højere grad end nogensinde før fokuserer på arbejdsmiljøet rundt omkring i de danske virksomheder, er det ekstra vigtigt at sørge for at ens ansatte føler sig værdsatte. Ingen ønsker at arbejder i et miljø for man lider last, hverken følelsesmæssigt eller fysisk. Dette er hverken godt for den enkelte ansatte eller for virksomheden. Da man vil opleve større udskiftning i sine ansatte, da disse vil sige op. Derfor leder mange virksomheder efter en måde at sikre sig at deres ansatte er klar over hvor værdifulde de er for virksomheden og hvor meget de er værdsatte. Dette kan nemt gøres ved at give gaver.

En oplagt mulighed i kalenderen

Måske kan det være svært at finde en dag hvor sådanne gaver skal gives og det kan være at det ikke er muligt at alle virksomhedens ansatte kan få en gave på den samme dag. I forhold til de arbejdende fædre der er i jeres virksomhed, vil man kunne finde en oplagt dato til netop dem, ved bare at kigge i kalenderen. Nemlig Fars dag.

Hvad giver man manden der har alt?

Mand med telefon, avis og PC

Men hvad skal man give? Mange mænd har allerede det meste og står sjældent og mangler det helt store. Derfor kan det være svært at give dem gaver uden at det virker upersonligt. Men på oplevelsesgaverforalle.dk kan I finde en spændende og anderledes gave. Der findes mange slags af disse oplevelsesgaver, det kan derfor nemt tilpasses alt efter om den ansatte går op i madlavning, hurtige biler eller naturen. Der er noget til enhver smag. Derudover behøver det ikke at sprænge budgettet, da der er noget i alle prisklasser. Ønsker I at give en mindre gave kan man nemt finde en oplevelse til et par hundrede kroner, men det er også muligt at bruge et par tusinde, hvis det er det I ønsker.

En investering i fædrenes arbejdsmiljø

Selvom Fars dag oprindeligt er en amerikansk tradition, betyder det ikke at den menige danske familie ikke går lidt op i denne dag. Mange skoler lader børnene lave gaver til deres fædre på Fars dag, derfor indgår dagen allerede i mange familiers liv. Det at man som virksomhed også anerkender denne dag ved at give en gave, viser en respekt for familien og en værdsættelse af det ekstra det kræver af en far at arbejder for jer. Det vil helt sikker gøre at han føler sig endnu mere motiveret til at give jer sit bedste og forbedre hans arbejdsmiljø. Anerkendelse er noget alle har brug for og i et forsøg på at passe på sine medarbejders mentale og fysiske helbred, er det vigtigt at give udtryk for denne anerkendelse og værdsættelse. Det gavner både virksomheden og den enkelte ansatte.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *