seneste nyt.

Mand i hjemmekontor

Øg din produktivitet med et hjemmekontor

fds3

Arbejder du hjemmefra? Vil du gerne gøre det mere effektivt? Et hjemmekontor kan være løsningen på dit problem. Det er ikke altid nemt at arbejde det samme sted, som man bor, men med et værelse dedikeret til arbejdet vil det blive meget lettere.

Blåt hjemmekontor

Mindre stress, mere fokus

Noget af det, der gør et hjemmekontor så effektivt, er det faktum, at det adskiller din arbejdsplads fra dit hjemmeliv. Det er stadig under samme tag, men langt nok fra hinanden, til at hjernen kan skelne imellem dem. 

Hjernen forbinder aktiviteter til det sted, vi udfører dem, så der kan komme rod i systemet, hvis du arbejder og slapper af det samme sted. Et hjemmekontor vil give dig mere fokus, når du arbejder, og mindre stress, når du slapper af. Det er ikke sundt for dit hjemmemiljø, hvis du blander det for meget med dit arbejdsmiljø.

Føles som et arbejdsmiljø

Det er ikke altid nok at have et rum til at arbejde i. Det kan hjælpe, hvis det rent faktisk ligner et kontor. Har du ikke skriveborde og kontorstole stående, så må du ud og finde nogle, fordi det kan faktisk øge din produktivitet. 

Din hjerne ved, hvordan et kontor ser ud, og hvad den skal lave, når den er i et kontor. Det betyder altså, at din hjerne ved, at den skal fokusere og koncentrere sig, når den er i hjemmekontoret, hvis hjemmekontoret rent faktisk ligner det, som hjernen forbinder med et kontor. Hvis du bare smider dig i gæstesengen, kan det være sværere for hjernen at forstå, hvad den skal gøre, end hvis du har et reelt kontor.

De rette møbler

Derudover skal du også have møbler i hjemmekontoret, som er komfortable. Selv hvis du har et hjemmekontor, der ligner et perfekt kontor, kan det stadig påvirke din produktivitet negativt, hvis ikke du har de rette møbler. Det er især din kontorstol, som du bør have fokus på. En kontorstol, som er ubehagelig og ikke støtter din krop, kan lede til smerter. 

Med tiden vil de smerter blive associeret med dit job, og som resultat vil du begynde at tænke negativt om arbejdet. Det er noget, som du helst vil undgå. 

Kvinde i hjemmekontor

Et perfekt hjemmekontor til dig

Der findes også et perfekt hjemmekontor til dig; du skal bare lige finde ud af, hvad det helt præcist skal indeholde. Du ved, du har brug for det, du ved, det skal ligne et kontor, og du ved, at du skal have gode møbler dertil; så kommer resten næsten af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *