seneste nyt.

Når du skal oprette et firma

fds3

Går du med en iværksætter i maven, eller vil du gerne starte en lille sidebeskæftigelse op, så er det sådan set bare at gå i gang med den videre proces. Det er forholdsvis nemt at oprette et firma her i landet.

Der er flere veje, du kan gå, når du har planer i den retning. Du kan starte op i det små, eller du kan slå det helt store brød op med det samme.

Selve oprettelsen

Når du har fundet et godt navn til dit firma, så skal du tjekke, at der ikke er andre, der hedder det samme. Når den er klaret, kan du oprette dit firma inde på SKAT. Du skal bruge dit Nem ID for at gøre det. Inden du når så langt, bør du sætte dig ind i, hvilke typer firmaer der findes. Er du bare dig selv, vil en enkeltmandsvirksomhed nok være det, du skal vælge. Er det et større foretagende, eller er I flere om at danne firmaet, så er der andre firmatyper, som kan vælges.

Så snart firmaet er registreret, så har du et firma. Måske har du allerede en forretningsplan klar, måske skal du først til at skabe den nu. Du bør dog som minimum have en plan klar i store træk.

Typen af virksomhed

Afhængigt af hvilken type virksomhed, du har, så får du måske brug for et lokale. Du får nok brug for en professionel hjemmeside, og du må i gang med at gøre opmærksom på din virksomheds eksistens. Måske får du brug for nogle ansatte med det samme, måske er det ikke nødvendigt.

Der er mange facetter i det med at skabe et helt nyt firma. Lav derfor gerne en oversigt og en plan, inden du sætter skibet i søen. Så får du de bedste forudsætninger for at lykkes med dit projekt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *