seneste nyt.

præsentation

Undgå stressede medarbejdere i de travle perioder

fds3

Alle virksomheder er forskellige. Dog kan de fleste virksomheder relatere til bølger i indtægten – såkaldte travle perioder. Med tiden lærer man markedet at kende, og kan afkode de forskellige bølger.

Desværre falder nogle virksomheder i et sort hul under de travle perioder. Dette kan skyldes, at de ikke har været forberedte nok. Måske har nogle medarbejdere måtte gå ned med stress, hvis det har været en lang, hård og travl periode. Både chefer og medarbejdere ønsker selvfølgelig ikke et fald i ansatte – specielt ikke i en allerede presset periode. Det er derfor en god ide at have strategier og løsninger klar inden bølgen rammer.

Få selvtillid til præsentationer og møder

Ved et kontorbaseret firma er det vigtigt at organisationen fungere. Her menes, at der skal være en klar kommunikation mellem de forskellige faggrupper og medarbejdere. Dette skaber samtidig også en form for tryghed ved selve medarbejderen.

Måske arbejder jeres virksomhed med marketing. Derved har I en stor kontakt til kunden i form af møder. Det kan også være, I holder mange indbyrdes møder. Oftest skal medarbejderne videregive information til kunden eller andre ansatte. I en travl periode vil der typisk opstå flere møder og mere information, der skal videregives. Det er derfor essentielt, at der er styr på de forskellige møder, samt at kvaliteten for fremvisninger til kunder ikke forsvinder. Forbered jer godt med powerpoint kurser hos Peoplenet.

I vil kunne få de rette værktøjer til at kreere smukke præsentationer. Samtidig kan medarbejderne lære genveje og andre tricks, som gør forberedelserne til møderne nemmere. Dette skaber mere tid og overskud for de ansatte i travle perioder. Medarbejderne vil føle sig mere sikre i udførelsen af præsentationer, og dermed danne mere selvtillid. Så går I ikke ned på kvaliteten, mens I har travlt.

Skab fleksibilitet og frihed på arbejdspladsen

For at undgå at bølgen rammer virksomheden hårdt, er det vigtigt at fokusere på de ansatte. Det er trods alt disse mennesker, som producerer arbejdet og produkterne i organisationen. Selvtillid og tryghed skaber derfor en god stemning blandt de ansatte. Det kan også være en god ide at skabe vekslende arbejde, så medarbejderne ikke gror fast i en rutine. Ved nyskabelse og nytænkning skabes vækst.

Prioriter at købe skriveborde til jeres kontor. Eksempelvis kan et hæve-sænke-bord skabe fleksibilitet og frihed for medarbejderen. Det er samtidig også godt at få lidt bevægelse ind i arbejdsdagen for at undgå stress og dårlig ryg. Se derfor investeringen som et bidrag til glade medarbejdere, der vil kunne have nemmere ved at komme igennem en travl periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *