seneste nyt.

Kontor

De bedste magneter til dit firma

fds3

Næsten uanset hvad dig og din virksomhed tilbyder, har I i mindst én sammenhæng behov for gode kontorartikler – herunder magneter, som indgår i overraskende mange produkter. Larko.dk tilbyder magneter af mange slags og i høj kvalitet. Udover magneter til privat brug tilbyder de magnet-typer, som typisk anvendes primært i industrielle eller kommercielle sammenhænge. De har over to årtiers erfaring på markedet, og tilbyder vejledning og ekspertise på området. 

Markedsføring

Magneter til kontor og reklame

Et godt eksempel på, hvornår magneter kan være til hjælp på en simpel måde, er diverse whiteboard- og tavlesystemer. Gode systemer kan forsimple hverdags- og arbejdsliv internt i en virksomhed. Systemer, som alle er indforstået med, kan forhindre, at der sker misforståelser kollegaer imellem. Prøv farvekoordinering, uge- og månedsplaner der gør det nemt at følge med i hinandens løsning af arbejdsopgaver. Eller lad en dørmagnet sikre en god indgangsfunktion.

Når det gælder stærk markedsføring, skal både det æstetiske og praktiske køre på skinner. Det vil sige, at der ikke må spares på basisprodukterne. Et godt skilt, en magnettavle eller en fantastisk brochureholder er altså noget, der kan holde i årevis og ikke mindst anvendes i mange sammenhænge. Vær kreativ med magneter. Anvend annonceringsmuligheder på flere måder, og sørg for at have en både online og fysisk tilstedeværelse – især, hvis du eller din virksomhed sælger produkter. Blikfang og design hører med i enhver markedsføringsstrategi, og det er nødvendigt for de fleste virksomheder at repræsentere et tidssvarende og relevant æstetisk udtryk. 

Uanset, hvad dig eller dit firma har af idéer til indretning og reklame, kan en løsning helt sikkert bringes til perfektion med magneter fra Larko. De har foruden artikler til kontor og reklame alt fra pottemagneter, gummimagneter eller stangmagneter til råmagneter, folie og magnetværktøj. Larko kan kontaktes via kundeservice, hvis du ønsker dybdegående rådgivning i forhold til en specifik magnetløsning. 

Desuden leveres skræddersyede løsninger med glæde. Så vær aldrig bange for at komme med en vild forespørgsel eller en specifik idé. Der er hjælp at hente til det meste – kom i gang allerede i dag!

Glad smiley

Væk opsigt og godt humør

For at en virksomhed i de flestes øjne er en succes, må være positiv for både medarbejdere og omverdenen. Det er i mange tilfælde ikke tosset at satse på både firmakultur og markedsføring, som bringer glæde. Hvad med at installere magnetskinner eller magnettavler, hvor der altid kan placeres nye kampagner og kreative plakatreklamer?

Bevidst eller ubevidst bombarderes vi mennesker nemlig med kommercielle input fra et hav af virksomheder nærmest dagligt. Derfor er det vildt godt, når firmaer kan sørge for en vis dybte og positivitet i deres indhold. Det kan man med fordel tænke over og tage med i overvejelserne, når man lægger en strategi for markedsføring. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *