seneste nyt.

Crowdlening_erhverv

Lån penge ud til virksomheder via crowdlending

fds3

Der er i dag rigtig mange virksomheder, som der hele tiden skyder op. Det betyder, at konkurrencen på markedet hele tiden tager til, og det betyder også, at der er behov for en masse startkapitaler af større eller mindre størrelse til de mange nye startups, som der finder sted.

For nogle er det dog ikke noget synderligt problem, idet de har en form for opsparing, som de kan trække på. Men for andre kan det volde problemer, for hvor skal de penge komme fra? Nogle vælger at gå i banken og gennemgå en lang proces der, mens andre tager et kig på crowdlending. Er det noget, der lyder interessant for dig? Så bør du læse med her nedenunder.

Det er ikke et nyt koncept, men det har ikke vundet indpas endnu

Crowdlending har fundet sted i et stykke tid nu, men alligevel har det ikke helt vundet indpas endnu. Nogle er måske lidt usikre på den noget moderne tilgang til tingene, mens andre har svært ved at blive kloge på, hvad det lige præcis er. Det er dog slet ikke så kompliceret.

Crowdlening_erhverv

Crowdlending betyder nemlig at en række investorer hjælper diverse startups i gang med at låne et større eller mindre beløb ud til projektet. Det betyder, at disse investorer går ind og tager den plads, som banken ellers ville have haft, og de får derfor også en aftalt rentesats ud af lånet. Det er fordelmæssigt for investorerne, men bestemt også for den person, der mangler startkapital.

Det er ganske let for dig at komme i gang som investor idnen for crowdlending

Vil du gerne forsøge dig frem som investor, er det ganske let for dig at komme i gang. Du skal blot have en god økonomi, som du kan lade andre få glæde af, du skal have en god idé om, hvordan de forskellige tal hænger sammen, og så skal du kunne bevare et overblik, så du altid har styr på de lån, som du har ude. Efter kort tid vil du opleve en indtjening af større eller mindre grad alt efter, hvilken rentesats du har sat, og hvor mange lån du har være villig til at give ud.

For at komme i gang bør du dog også melde dig ind i diverse fællesskaber med et fokus på netop crowdlending, således du kan gøre opmærksom på dig selv som værende endnu en investor, der står klar til at låne ud af dine private penge.

Dine private penge kan føre virksomheder ud af lidende situationer

Det er dog ikke kun til startups, at dine penge kan blive brugbare. Nogle virksomheder er også hårdt pressede af den store konkurrence, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt. Og derfor kan de have behov for en økonomisk håndsrækning. Her rækkes der ofte også ud efter private investorer, idet det klart er den mest simple løsning frem for at skulle ned og tage et både dyrt og tidskrævende lån i banken.

Crowdlening_erhverv

Du kan således være den hjælp, som lidende virksomheder har behov for, så de igen kan komme oven vande med deres koncept og deres økonomi, og du kan derfor være med til at føre dem mod yderligere succes. Det giver en god mavefornemmelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *