seneste nyt.

Lån penge gratis

Lån penge, og måske endda gratis?

fds3

Hvad er et lån helt præcis?

Du kender sikkert til konceptet om ”lån”. Hvem gør ikke det, trods alt? Hvis man aldrig har hørt om det, må det virkelig være en komfortabel sten man har levet under. Men det er ikke pointen, pointen er, at du har hørt om lån, men ved du helt præcis hvad der egentlig indgår i, at tage et? Der er en generel konsensus blandt befolkningen i Danmark om, at det at tage et lån er lidt af en kompliceret procedure som kan tage rigtig lang tid og ikke altid er det værd. Det er en rigtig god ide at tage til banken hvis man gerne vil låne stort så man kan købe et hus eller en anden gigantisk ting. Og det er også sandt, at til de store lån er det ikke bare så nemt som at sige ”ja hej, jeg kunne godt tænke mig at låne en sum penge hos jer”. Når det er så store summer vi taler om, så er det måske lidt forståeligt, at banken ikke er alt for glad for at give det ud til højre og venstre.

Og det har jo så sat mange mennesker i lidt af en akavet problemstilling, for de mangler måske penge men har ikke nogen at låne dem af. Der var ligesom dette hul i låneindustrien som ikke blev fyldt ud, af folk der gerne ville låne små summer uden at skulle gøre alt for meget ud af det. Og det er også forståeligt, for nogle gange vil man bare gerne låne et par tusser i en måned, så man lige kan købe den ene ting man har brug for mens der stadig er udsalg på den (og på den måde tjener du jo egentlig penge ved, at tage et lille hurtigt lån!) Denne slags ”hurtiglån” er sidenhen blevet rigtig populære i Danmark og det er nemt at se hvorfor.

Første lån er gratis

Problemet med disse ”lynlån” er, at de tit er associeret med, at der er rigtig høje renter. Og det er klart, at der er højere renter til et lån på 30 dage, end et lån der kommer til at vare 20 år, det siger næsten sig selv. Men det siger ikke sig selv at disse renter er anormalt høje. Faktisk er en rigtig stor bestanddel af dem meget fair. Der er endda et lånefirma ved navn Vivus, som er så gavmilde at give det første lån helt gratis, no questions asked.

Og hvordan kan det så være at de gør det? Der må være noget bag! Ikke? Men nej, det er der egentlig ikke. Dere håb er bare, at du har en god erfaring med dem og vender tilbage til dem, skulle du stå i en situation hvor du mangler penge i fremtiden. Andet er der ikke til sagen, det er simpelthen bare helt god og basal customer care. Så hvis du står i slutningen af måneden og pengepungen er ved at være lidt let, så overvej det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *