seneste nyt.

penge

Kviklån – sådan låner du online

fds3

Hvis man har brug for hurtige penge, er et kviklån måske svaret. Der findes mange forskellige muligheder for at låne penge og for at få et overblik over kviklån. Online kan man få en oversigt over forskellige udbydere og danne sig et indtryk af, hvad der ville fungere bedst til ens egne behov.

Hvor meget kan man låne?

Med et kviklån kan man låne op til 400.000 kr og få pengene ind på kontoen dagen efter. Man kan også låne småbeløb på et par tusinde, hvis det er det, man har brug for.

Aldersbegrænsning

Hos nogle låneselskaber er der en aldersbegrænsning. Det kan være, man skal være 23 år for at kvalificere sig til et lån. Andre steder skal man bare være fyldt 18 år.

Kan jeg låne, hvis jeg står registreret i RKI?

Hos mange kviklånsfirmaer kan man godt låne penge på trods af, at man står registreret i RKI, så det er ikke i sig selv grund til, at man ikke kan. Der er naturligvis også nogle firmaer, som har en politik om, at man ikke må være registreret.

tomme_lommer_penge

Hvornår skal pengene betales tilbage?

Nogle kviklån har en løbetid på et par måneder, mens andre kan tilbagebetales over en periode på op til 180 måneder. Hvis man ønsker at minimere sine omkostninger til lånet, er det optimalt at få afviklet sit lån hurtigst muligt.

Hvorfor tage et kviklån?

Folk tager kviklån af flere forskellige årsager. Det kan være, at der er dukket en uventet udgift op. Her er det nemmeste måske bare at få denne udgiftspost ud af verden i en fart. Hvis man står registreret i RKI og ved, at man er udelukket fra at låne penge i sin bank, og man ikke kender nogen, man kan låne af, er det måske grunden. Ved kviklån er man anonym, og man kan sidde hjemme og søge om lånet. Og så slipper man for at skulle gøre rede for, hvad pengene skal bruges til.

Hvorfor ikke et banklån?

Nogle mennesker kan ikke blive godkendt til et lån i banken og må søge andre veje i jagten på finansiering. Andre har måske til hensigt at erhverve sig noget, der er privat, og som de helst ikke vil fortælle deres bank om. Endnu en grund kunne være størrelsen på lånet.

penge_pung

Nogle har kun brug for et par tusinde. Hvis man i øvrigt har fint styr på sin økonomi, kan det virke for besværligt at bede banken om at oprette en kassekredit eller godkende en til et lån, når det blot drejer sig om penge, man ved, man tilbagebetaler måneden efter. De fleste banker vil godt have sikkerhed for deres udlån, og hvis man ved, man ikke kan stille nogen sikkerhed, kan et banklån være udelukket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *