seneste nyt.

hund strand

Kom i bedre form og få mere overskud på arbejdet med en hund

fds3

Har du svært ved at få lavet motion, når du kommer hjem fra arbejdet? Det kan være svært at finde motivationen til at komme ud ad døren og afsted. Med en hund får du løsning. Her handler det nemlig ikke kun om dine egne behov, men også om hundes. Hunden kan derfor være den motivation, der skal til for, at du får lavet lidt mere motion.

Motion i hverdagen kan give større overskud

Det er bevist at motion og god kondition give mere energi i kroppen. Med mere energi kommer der også et større overskud. Når der står motion, kan det godt komme til at lyde som om, at du skal op og bruge flere timer i fitnesscenteret, men sådan behøver det ikke at være. Bare det at komme ud og gå en tur, og få gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen kan gøre meget for dit fysiske og psykiske overskud. Og her er en hund en rigtig god hjælp til at komme afsted.

hund skov

Vælg en hund, der passer ind i dit liv

Hunde er en af de mest alsidige dyrearter. Dette betyder også, at der stort set er en hund til enhver smag. Brug derfor god tid på at sætte dig ind i de forskellige racer og deres kvaliteter og behov, inden du begiver dig ud for at købe din nye bedste ven. Der er nemlig stor forskel på, f.eks. hvor meget motion, at de forskellige racer kræver.

Find det gode udstyr til din hvalp

Noget, der kan gøre en stor forskel i livet med din hund, er det rigtige udstyr. Sørg f.eks. for at have noget godt hvalpelegetøj til din hvalp. Dette stimulerer nemlig hvalpen og afholder den fra at lave ballade, som f.eks. at ødelægge møbler. Når din hund bliver lidt større, findes der også meget godt legetøj og udstyr, der kan stimulere hunden. Det er altid godt for hunden at blive stimuleret psykisk, så den holder sig skarp, og samtidig kan det holde den beskæftiget og spare dig noget tid, så din hverdag også kan indeholde andet end at passe hund.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *