seneste nyt.

kontor sammenhold

Kom godt fra start i dit første iværksætterkontor

fds3

Du har ideen, det helt rigtige team og masser af kampgejst. Du har måske også allerede fundet et sted, hvor I kan holde til og udføre jeres arbejde. Men har du tænkt over, hvordan det skal indrettes? Det er faktisk ikke ligegyldigt, hvordan du indretter jeres kontor, hvis du lige har åbnet en ny virksomhed. Det betyder nemlig rigtig meget for det psykiske arbejdsmiljø, at I færdes i et godt og stimulerende fysisk rum.

Heldigvis er der nogle gode tricks, du kan tage udgangspunkt i. Læs med her.

kontor

Fokuser på de anvendelige løsninger

Det lyder måske lidt kedeligt, men du bliver glad for det på længere sigt. Man kan let blive fristet til at gå all-in og investere i en masse smart teknik, som skal præge alle løsningerne på kontoret. Det kan også være, du gerne vil have det skal se moderne og kunstnerisk ud, og det kan da også virke inspirerende. Dog er det allervigtigste, at de løsninger, du vælger, er nemme at bruge i hverdagen.

Det gør en kæmpestor forskel om bordene er rare at sidde ved, om stolene virker som de skal, og om belysningen er behagelig for øjnene. Du skal tænke på, at det er et arbejdsmiljø, du skaber. Naturligvis er det også i orden at give kontoret noget personlighed, men der er ingen grund til at få over gevind med innovative opfindelser. Du ender nemlig ofte med at bruge en masse penge på noget, I alligevel ikke har brug for.

Det betyder dog ikke, at det ikke kan være en god ide at tænke lidt ud af boksen. For eksempel kan smarte laminatskrivebordsplader fra Office2Go være med til at skabe et godt og smart underlag, som dækker hele bordet, så I ikke behøver investere i ekstra underlag.

Spørg dine medarbejdere

Det er vigtigt, at alle føler sig godt tilpas på kontoret. Det betyder ikke, at du skal bede hver af dine medarbejdere om at lave en ønskeliste, men det er til gengæld vigtigt, at du tager hensyn til den enkeltes behov. Har du en medarbejder, som let får problemer med ryggen, så brug lidt ekstra på den rigtige stol. Klager en af dine medarbejdere ofte over ventilationsproblemer, så sørg for at have fokus på udluftningsmekanismerne på kontoret.

Generelt er det bare det bedste udgangspunkt at tage hele virksomheden med i dine betragtninger. Det er nemt at komme til at køre afsted med egne ønske, men det supervigtigt, at dine medarbejdere føler sig godt til rette også. Det kan du sørge for ved at inkludere deres ønsker i dine betragtninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *