seneste nyt.

computer

Måder at blive hyret hurtigt! Sådan får du et job

fds3

Der er flere end nogensinde, der kommer i arbejde nu. Men jobprocessen kan godt tage noget tid. I gennemsnit tager den ca. 23 dage. Det kan godt skræmme folk væk. Hvis du leder efter et nyt job, og du undrer dig over, om der er noget, som du kan gøre for at gøre processen kortere, så skal du læse videre her. Du får nemlig gode måder, hvorpå du kan blive hyret hurtigere.

 

Dette er tricks til at få dit drømmejob. Se for dig selv.

Vær specifik

Tid er uvurderligt, når man leder efter et nyt job. Lad være med at spilde tiden ved at udfylde en masse ansøgninger til steder, som du kun er semi-interesseret i. I stedet så tag tiden til at finde ud hvilken slags position du ville nyde og derefter dediker dig selv til at finde et job, der matcher denne beskrivelse. De fleste jobsider tillader at lave specifikke søgninger, som matcher med et job, som du vil nyde og have succes med.

Skriv nogle nøgleord på et stykke papir, som passer til ansvar og erfaring, som du har haft, så du kan bruge sidernes søgefunktion til din egen fordel. Disse specifikke søgninger vil også lade dig undersøge, hvordan jobbene passer både på beliggenheden, løn og niveau. Resultaterne vil lede dig i retningen af det job, som du leder efter. Når du har et match, så vil det være lettere at udfylde ansøgningen i forhold til et job, som du ikke er lige så interesseret i og som ikke passer lige så godt på dine behov og evner.

job

Ikke stil dig tilfreds

Forbliv specifik, når det kommer til din arbejdsplads. Bare fordi der er ti forskellige jobopslag i dit fag, så betyder det ikke, at du skal skrive en ansøgning til dem alle. Research arbejdsgivernes brand online og tal med venner og familie, så du finder et firma og en stilling, som passer til dine arbejdsværdier og behov.

Før du starter din research, så prøv at lave en liste af, hvad det perfekte firma er for dig, hvilket slags arbejdsmiljø, som du trives i og de firmaer, som du helst vil arbejde for. Hvis du ikke har et job, så er det en god ide at have en a-kasse. Hvis du ikke har en a-kasse, så kan du finde en liste online, hvor du kan finde den billigste a-kasse. På den måde kan du sikre dig at have en indkomst i de perioder, hvor du er mellem job og ikke har anden indkomst.

Ikk’ gi’ op!

Du har lavet din research og sendt din ansøgning af sted, men hvad så? Hold dine øjne åbne for andre potentielle arbejdsgivere og muligheder, når de bliver ledige. Det er bedre at ansøge flere steder, som interesserer dig, end bare at sende ansøgninger af sted til et eller to steder.

Hvis et firma sender dig et afslag, så brug muligheden til at spørge, hvad du kunne have gjort anderledes, og byg videre på det til næste gang. På den måde kan du mindske risikoen for at blive afvist på din ansøgning. Et godt råd er at bevare din ansøgning simpel. Det er nemlig ikke meningen, at det skal være en roman. Sørg for at den er korrekt, men simpel. Bliv ved med at sende ansøgninger af sted, indtil de får et job. Igen, bevar ansøgningen simpel.

samtale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *