seneste nyt.

Penge i lommen

Sådan får du mere ud af din løn

fds3

Når det er sidst på måneden, og lønnen er ved at være brugt, er det helt normal at se frem til lønningsdag. Lønnen skal bruges til mange ting. Der skal betales husleje, forsikringer, el, licens og afdrag på gæld. Regninger er aldrig sjove, og det kan hurtigt føles som om, at pengene forsvinder, før de overhovedet er kommet ind på kontoen.
Dog er der nogle ting, du selv kan gøre for at pengene rækker lidt længere eller endda bliver større. 

Kvitteringer

Invester dine penge i aktier

Aktiehandel og investeringer kan lyde uoverskueligt og svært – men det behøver det ikke at være. Alle kan investere, og handel med aktier kan derfor være en nem måde at forøge din formue på. Der kan naturligvis opstå spørgsmål så som, hvilke aktier skal jeg købe, hvilke aktier er de bedste at investere i og hvilket sted er det bedste at handle med aktier? Du kan få svar på disse spørgsmål og komme i gang med at købe din første aktie ved at klikke her.
Aktiehandel er ikke kun for professionelle men også for begyndere. Det vil derfor altid være en god i idé at investere i aktier, uanset om du har en pensionsopsparing, børneopsparing eller en SU-indkomst.  

Lav et budget

En anden måde du kan bruge, når du gerne vil have mere ud af din løn, er at lave et budget. Med et budget sikrer du dig, at du har penge nok til at få betalt alle regninger, og du undgår på den måde også en uforudset regning.
Men et budget behøver ikke kun at indeholde faste udgifter. For at få mere ud af din løn kan du lave forskellige konti, hvor du f.eks. sætter penge af til restaurantbesøg, ferie, eller det du går og drømmer om. Hvis et budget skal fungere, er det vigtigt, at det er realistisk. Det er vigtigt at sætte penge af til at forkæle dig selv, da det ikke skal være surt at tjene penge.

Kursudvikling

Hvad bruger du dine penge på?

For at kunne få mere ud af din løn skal du også vide, hvad du bruger din løn på nu. Bruger du mange små beløb eller flere store? Ved at analysere dit eget forbrug vil du helt sikkert kunne finde køb, som du kan skære fra og i stedet bruge på noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *