seneste nyt.

Ti procent

Sådan gør du din idé til business

fds3

Du har den perfekte idé til at starte en virksomhed, men der er ikke nok penge i pengepungen. Derudover mangler du inspiration til, hvordan du lige takler det hele. Penge spiller en stor rolle, men der er også andre ting, som har noget at sige. Her får du gode råd til at udvikle din idé til business. At starte noget op er hårdt, og man skal ikke give op, selvom man møder modstand i starten. Husk at være sammen med mennesker du holder af i denne proces, da det vil gå op og ned. Der vil være dage, som indeholder succesoplevelser, men modsat vil der også være dage, hvor det hele ser sort ud.

Mønter med spir

Lån hurtige penge 

Som nævnt før er penge et vigtigt element, når man skal starte noget op. Lån penge online på nettet, og slip for lange møder i din bank. Når virksomheden bliver større, skal man selvfølgelig involvere sin bank, men i startfasen må det gerne gå hurtigt med at få nogle penge ind, så du kan komme i gang med at udvikle din idé. Invester dine penge ordenligt, og spild dem ikke på andre ting end noget, der er relateret til din virksomhed. Det kan godt være, at du ikke selv modtager den store løn i starten, men det skal nok komme. Du bliver nødt til at have din virksomhed i tankerne før dig selv i startfasen, og dette skal nok blive anderledes, når man er længere inde i sin business. 

Skab det perfekte team 

Selvom penge er det, der først og fremmest skal bruges til at udvikle din idé til business, er et godt team også super vigtigt. I bliver nødt til at være nogle mennesker, der komplimenterer hinanden godt. I skal være skarpe til forskellige ting, og dynamikken og kemien skal også være god imellem jer. Det er hårdt at starte noget nyt op, og derfor betyder det super meget, at man har et godt team bag sig. I vil kunne støtte hinanden i forskellige situationer, som dine venner måske ikke kan sætte sig ind i på samme måde. Find eventuelt også en samarbejdspartner, som kan købe sig ind i din idé. Det vil gøre presset mindre hos dig, og du kan dele rejsen med en anden person. 

Mennesker i farver

Find investorer 

Selvom det kan være en kedelig tanke at dele procenter ud fra sin virksomhed til andre mennesker, kan det altså være en god idé. Når folk med virksomhedserfaring investerer i din business, er det fordi de ser potentiale i den. De vil kunne hjælpe dig i den rigtige retning, hvis de selv har erfaring med iværksætteri. Du behøver ikke sælge store procenter af din virksomhed, men hvis du sælger en lille smule til en god pris, vil det være smart. Det gør, at du både får flere penge mellem hænderne, men også flere der brænder for at udvikle din idé og tjene penge på den.

Derudover er det godt med en rollemodel, og en man kan spejle sig i. Find et menneske, der selv har været igennem samme rejse. Spørg ind til hans/hendes erfaringer og lad dig inspirere. Vi mennesker spejler os meget i hinanden, og det er vigtigt at have noget at se op til, når man kaster sig ud i noget nyt og stort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *