seneste nyt.

Mand og kat i sofa

Husk at slappe af, når du har fri

fds3

Det kan være spændende at gå på arbejde. Hvis du er så heldig, at du arbejder med noget, du godt kan lide, kan det være direkte fedt. Men selvom du virkelig elsker dit job, så kan du ikke holde til at arbejde hele tiden. Du har brug for at holde fri.

Tag dig nogle stunder hver dag, hvor du ikke laver noget vigtigt. I skolen og på arbejde kalder vi det pauser. I fritiden vil mange nok kalde det at være doven. Men det er godt at være lidt doven en gang imellem. Det er nemlig, når du slapper af, at du lader op.

Mobil

Slap af på sofaen

Når du kommer træt hjem fra arbejde, skal du have et behageligt sted at sætte dig og slappe af. Du har brug for en sofa. Det skal ikke være hverken en grim eller ubehagelig sofa. Du skal være glad for den, og du skal have lyst til at sætte dig i den. Så nyder du det, når du holder pause.

Har du ingen sofa, eller har du en dårlig sofa, så kan du finde en hos My Home. Tag hen til en af deres butikker, og overvej nøje dit køb. Prøv at sidde i forskellige sofaer, og mærk efter, om du kan slappe af i dem. Få gerne hjælp og vejledning fra en medarbejder, så du kan vælge den helt rigtige sofa til dig.

Når du så har fundet den helt rigtige sofa, så skal du lade være med at tage hjem og arbejde i den. Hold fri, når du har fri. Giv dig selv lov til at spilde tiden lidt. Du kan bare sidde i sofaen og lave ingenting eller drikke en kop te. Du kan også spille et ligegyldigt spil.

Mand og hund slapper af i sofa

Slap af med et spil

Sæt dig godt til rette i din sofa, og hent et spil ned på din mobil. Det kan fx være Siesta Slots, som er et casino-spil. Med det kan du give dig selv en masse små sejre, uden at du skal tænke særligt meget. Din hjerne kan slappe af og bare nyde de belønninger, der kommer, når du vinder i spillet.

Du kan slappe af med de fleste spil til smartphones. Det gælder bare om at finde et spil, som ikke er ret krævende. Og så skal du selvfølgelig gerne kunne lide at spille det. Ellers er det ikke afslapning, men en straf eller pligt, og det skal det ikke være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *