seneste nyt.

hånd med lommelygte

Klar din shopping på nettet og få mere tid til business

fds3

Arbejder du hjemmefra som selvstændig, kan det betyde lange arbejdsdage og skæve timer. Det gør det svært at få tid til hverdagsting i butikkernes åbningstider – især, hvis der også er en familie, der skal passes ind i billedet. Der skal dog ofte ikke så meget til, for at gøre hverdagen lettere for dig selv og gøre det lidt sjovere at ordne dagens indkøb.

kvinde på shopping med net

Det praktiske

Det er ikke en fed oplevelse for nogen af os at stå med hovedet i frysedisken kl fem minutter i aftensmad og skulle sammensætte en sund og nærende menu til hele familien – og har du oveni hatten en bunke arbejde ventende derhjemme kan det give grå hår bare at tænke på det. 

Rigtig mange har allerede fundet ud af det, og er du ikke en af dem, så er i dag måske dagen, hvor du gør. Bestilling af dagligvarer på nettet – både som enkelte varer og som færdige måltidskasser kan spare dig for både tid og bekymring på en let og hurtig måde, der ikke koster dig ret meget mere end den gennemsnitlige tur i supermarkedet.

 mand og kvinde ved bord med computer

Den fashionable

Selv om du arbejder hjemme, skal der stadig tøj på kroppen af både dig selv og resten af familien, men er du ikke en af dem, der nyder at bruge weekenden i butikker, hvor der vælges tøj og udstyr, så kan også denne del af indkøbene klares på nettet. 

Er du lidt hurtig på tasterne kan du endda også finde alle de gode tilbud hjemmefra, mens du arbejder – og slippe for turen ind til byen. På sider som pashion.dk kan du finde både de nyeste varer og lækre tilbud på det, du mangler til dig selv og familien. Ved at være lidt opsøgende sparer du ikke bare tid, men også penge ved at shoppe hjemmefra, fordi du har adgang til alle de gode tilbud fra computeren.

Det er dog altid en god ide at skemalægge denne form for aktiviteter, så det ikke bliver en tidsrøver i en travl arbejdsdag og sørge for, at du gør det både lettere og hurtigere end en reel shoppingtur – ellers er der ikke meget fidus i dette tidssparende tip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *