seneste nyt.

finans bygning

Start godt ud med virksomhedsopstart

fds3

Når du skal starte en virksomhed er der mange ting du skal tænke over. Det er vigtigt, at du har skrevet ned hvad der skal tænkes over så du kan planlægge alt. Den tid du bruger på at planlægge alt og tænke over alle ting vil nemlig være ting, som du får tilbage igen når først du begynder virksomheden. Så har du nemlig planlagt hvornår der skal betales penge og hvad der skal gøres hvornår. Det vil sige, at det er en slags investering du lægger ud ved virksomhedens start. Der findes mange nye kviklån, som gør, at du kan låne penge til opstartsfasen. Det er nemlig et meget vigtigt tidspunkt da det er her, at du lægger hele fundamentet for virksomheden. At låne penge her er ikke farligt og det er i mange tilfælde nogle penge du kan få tilbage igen forholdsvis hurtigt.

En god virksomhed kræver planlægning

Der er utallige ting du skal tænke over når det kommer til start af virksomhed. Det første du skal tænke over er selvfølgelig hvad firmaet skal hedde. Har du svært ved at finde ud af det skal du dog ikke hænge dig i dette. Du kan altid ændre navnet senere hen. Det vigtigste er derimod, at du får godt gang i forretningen og gør dig selv det klart hvad du vil. Når du har fundet på et navn skal du have en klar beskrivelse af hvad firmaet skal kunne. Det kan være, at det er et firma hvormed du skal lave hjemmesider. I så fald er det en del af beskrivelsen. Det kan også være, at du ønsker at starte et firma, hvor der skal laves tøjbamser. Så skal du beskrive det.

Det er altid vigtigt, at du beskriver din virksomhed i meget klare ord og vendinger. En ting du kan gøre er at lave den såkaldte elevatortale for andre. Det er vigtigt, at du sørger for at lave den kort således, at alle forstår hvad du vil med forretningen. Grunden til, at man kalder denne type af samtaler for elevatortaler er, at man skal kunne forklare hele ens virksomheds eksistensberettigelse og grundlag på den tid man normalt bruger i en elevator, det vil sige meget kort tid.

De praktiske ting er også vigtige

Hvis du regner med at skulle have medarbejdere i din virksomhed er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for, at du finder dem og sætter dem ordentligt ind i det arbejde der skal udføres.

Derudover er de fysiske rammer også vigtige. Få en låsesmed til at kigge på låsene i firmaet. Overtager I et firma fra andre der har siddet der kan det være, at låsene ikke er blevet skiftet i mange år. Det kan være, at det er meget nemt at bryde ind i firmaet og det er selvfølgelig noget, som man ikke ønsker. Derfor er det meget vigtigt, at man sørger for, at man har nogle låse der ikke er lige til at bryde ind i da det skaber større tryghed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *