seneste nyt.

Kontorarbejde

Uddelegér de boligopgaver, du aldrig får tid til

fds3

Hvordan vil du bruge din fritid? Måske på de pligter derhjemme, du har udskudt de sidste par uger? Eller måske på det hårde slid i haven eller ved tagrenden? 

Det er sjældent det, vi tænker på, når vi skal planlægge den weekend, vi så allernådigst har gjort os fortjent til. Det er derimod tiden til at slappe af derhjemme, læse en bog, kokkerere, mødes med venner eller lege med børnene, vi tænker på.

Weekenden er sjældent bare fri og åben for, at du skal til at istandsætte hele haven eller finde stigen frem og kravle rundt på taget. Det kan du få andre – professionelle – til.

Dårlig_arbejdsdag

Dit job er krævende, og din tid ligger dér

Med en lang hverdag, hvor arbejdet synes at fylde det meste, er det ikke engang sikkert, at det er jobbet, der er mest stressende. 

Vi har forberedt os på at være på arbejde i 8 timer, så det kommer sjældent som en overraskelse. Overarbejdet har du typisk også set i forvejen. 

Så den tid har du lagt af i din hverdag. Når du så kommer hjem, er der måske børn, der skal hentes, noget mad, der skal laves. Der er vasketøj, planlægning, indkøb og lidt til afslapning og til at være sammen hele familien omkring middagsbordet. 

Det kan derfor være svært at se, hvornår du skal finde stigen frem og rense tagrender, hvornår du får vasket vinduer, hvornår haven får tid til at blive passet. 

Dine sure pligter og hårde slid kan uddelegeres

Der er fleres løsninger på hverdagens små problemer. Tagrenderensning skal du uddelegere. Det giver sjældent særlig god mening, at du gør det.

Hvorfor ikke få nogle, der har styr på tagrenderensning til at udføre arbejdet. Så går der med garanti også længere tid, før det er tid igen, end hvis du selv gjorde det. Måske falder der også et råd af til, hvordan du holder bedre styr på en ren tagrende.

Lyder det interessant, så tjek rensning af tagrende i Nordsjælland og København.

De andre sure pligter kan du få uddelegeret på en lidt anden måde. Det er ikke alle mennesker, der har råd til at have en havemand gående udenfor, der kan holde styr på bed, planter, græs og hækken. 

Her kommer de kære børn tilbage ind i billedet. Har du ikke sådan nogle, så spørg din nabo. Måske skal de helt små børn ikke lege med en hækkeklipper, men græs og ukrudt kan de sagtens klare. 

Håndværker

Brug din fritid på at lade op og slappe af

Vupti, så blev der lidt friere hænder i din fritid. For at opsummere var rådet: Betal dig ud af det. 

Det kan virke en smule uhensigtsmæssigt, for kunne du ikke bare have sparet de penge. 

Selvfølgelig kan du det, men betyder den besparing, at du ikke er frisk på jobbet dagen efter, hvad har du så reelt sparet. Giver det ikke bedre mening at lægge sine hverdagskræfter der, hvor du får noget ud af det. 

Selvfølgelig gør det det. 

Din fritid vil du hellere bruge på ting, du faktisk holder af som dine børn, din partner, dit sommerhus eller din sport – om den er foran fjernsynets eller i på stationen. 

Når alt kommer til alt, er det en væsentlig større berigelse for dit liv, at du fik lidt tid til at være sammen med dem, du holder af, i stedet for at stå og rense tagrender en lørdag eftermiddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *