seneste nyt.

Thailand

Tag på frie til Bangkok og skab nye kontakter

fds3

Trænger du til en ferie fra det vilde ræs som selvstændigt erhvervsdrivende? Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk? Det kan du gøre ved at tage en kombineret forretningsrejse og solferie til skønne Bankok. Her kan du eksempelvis bruge en uge på at lære om kulturen og skabe nye forretningsforbindelser og så bruge den anden uge til at lade batterierne op og få en masse fede oplevelser i et fremmedland med en helt anden kultur end Danmark.

Kender du til Bangkok?

Måske du kan kende lidt af Bangkok fra noget, du har set i fjernsynet. Bangkok er meget kendt for de mange tuk-tuk chauffører, der kører rundt med turister samt den tætte trafik, der danner køer og giver et indtryk af højt aktivitetsniveau i byen. Dette kan virke meget industrielt, men byen indebærer meget mere end det. Det er som om, at der findes en masse små verdener inden for meget kort afstand.

Tager du eksempelvis hen til nærmeste gadehjørne, så kan du blive mødt af et vaskeægte gadekøkken med masser af friske råvarer og lækker mad. Bad køkkenet står en yderst autentisk og ydmyg person, der er helt nede på jorden og utroligt smilende og imødekommende. Der kan også poppe forskellige mobile shops op, hvor man eksempelvis kan købe tøj til spotpriser og mange andre spændende ting. Kriminaliteten i Bangkok er meget lavt, og du kan derfor roligt nyde byen sent om aftenen uden at have nogle bekymringer.

Thailands pulserende hovedstad

Bangkok er Thailands hovedstad. Her lever mere end 7 millioner mennesker – det vil sige næsten hvad der svarer til hele Danmarks befolkning, i én storby! Der er derfor ikke noget at sige til, at der er masser af liv og mennesker over alt. Vil du gerne se nogle spændende kulturelle bygninger, så kan du med fordel vende øjnene mod nationalmuseet, det flotte kongepalads eller de mange, spændende templer.

Smukke-Thailand

Med hensyn til transport gennem den store by, så skal du ikke bekymre dig. Ud over tuk-tuk chaufførerne, så kan du nemlig tage en tur med undergrunden eller med toget. Du behøver derfor ikke at lade dig afskrække af det tætte trafik. Med hensyn til shopping og indkøbsmuligheder, så har Bangkok også alt, hvad du har brug for. Der er rig mulighed for at få svunget kortet eller kontanterne.

Bangkok er både for unge og voksne

Bangkok er ideel for både unge og ældre besøgende. Man kan sige, at byen er delt lidt op i to, hvor den ene del henvender sig mest til det meget voksne segment, hvorimod det andet henvender sig mere til de unge, der er taget på drukferie med vennerne. Banglamphu vil være et rigtig godt sted at søge mod, hvis du er meget ung og skal på ferie med vennerne eller kæresten. Vil du hellere have en ferie på et lidt finere hotel med lidt mere luksus, så prøv at kigge mod Sukhumvit Road. Begge områder har lækre restauranter, men særligt prisniveauet og mængden af luksus adskiller dem.

Bangkok

Oplev den smukke historiske by fra kanalerne

Vil du gerne opleve noget af Bangkoks natur, så er du næsten nødt til at tage på en sejltur på den berømte flod, Chao Praya. Derudover har Bangkok et væld af historiske bygninger, som man kan se ved at sejle en tur langs kanalerne. Dette er en helt unik oplevelse og du vil helt sikkert ikke fortryde, hvis du vælger en rejse til Bangkok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *