seneste nyt.

Forny virksomhedens køkken med disse 3 elementer

fds3

Trænger virksomhedens køkken til fornyelse? Mange af os bruger meget tid på arbejdspladsen, og det er vigtigt, at køkkenet er et rart sted at være.

For mange er køkkenet et vigtigt rum, som vi bruger meget tid i. Det er her måltider tilberedes, og måske også her de indtages. Det kan derfor være, at der er behov for fornyelse i dette rum.

Der findes heldigvis mange måder, hvorpå køkkenet kan få et nyt udtryk. Det kan ske med simple ændringer, som de fleste kan gøre brug af.

Krydderier til pynt

Måske har I krydderier i virksomhedens køkken, som er gemt væk i et skab. Det er der imidlertid ikke nogen grund til. Krydderierne kan nemt bruges som pynt i køkkenet og være med til at tilføre rummet farve og karakter.

Krydderierne kan opbevares i fine glas, som viser de flotte farver på krydderierne. Glassene kan stå på køkkenbordet eller på en passende hylde, hvor det er let at få fat i dem. Det behøver ikke være dyrt, at skaffe glas til krydderier, da disse ofte kan findes i genbrugsbutikker til få penge.

Det er ikke bare dekorativt, men også funktionelt. At sætte krydderierne frem, så de er synlige, kan gøre, at krydderierne bruges mere af de ansatte. Der er meget mad, der bliver en tand bedre med en smule ekstra smag fra lækre og måske eksotiske krydderier.

Udskiftelige køkkenfliser

En af de ting, der har stor betydning for køkkenets udseende, er fliser i køkkenet. Vægge er vigtige for rummets udtryk, og dette gælder selvfølgelig også, hvis der er fliser på væggene.

Med Click’n Tile er der mulighed for, at udskifte køkkenfliserne så ofte, det ønskes. Fliserne er en helt ny måde, at bruge fliser på. De kan nemlig let klikkes af og på, hvilket gør det nemt at ændre køkkenets udtryk. Køkkenfliserne er lette at bruge, da de ikke kræver professionel hjælp, når de skal monteres.

De udskiftelige køkkenfliser gør det muligt, at ændre smag ofte og følge de moderne farver. Med Click’n Tile er der rig mulighed for at afprøve forskellige farvekombinationer. Bliver man vild med konceptet er det endda muligt, at bruge fliserne andre steder i virksomheden. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Den perfekte belysning

Belysningen i et rum er en af de ting, der har utroligt meget at sige for rummets udtryk. Dette gælder naturligvis også for køkkenet.

Køkkenet er et rum, som for mange ikke kun bruges til madlavning, men også som et samlingssted. Dette gør det blot endnu vigtigere, at rummet tager sig godt ud og er behageligt at befinde sig i.

Der findes mange forskellige lamper på markedet, som har forskellige egenskaber. Nogle køkkener får meget lys ind udefra. Det kan betyde, at rummet ikke kræver specielt meget lys fra lamper. Andre køkkener er mere dunkle, hvis der ikke er så mange vinduer. Her er der behov for mere lys.

Justerbart lys er en type af lys, som passer ind i mange typer køkkener. Denne type belysning gør det muligt at ændre lysstyrken alt efter det, der er brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *