seneste nyt.

Find hvad du mangler profillageret

Find hvad du mangler på Profillageret

fds3

Profillageret er en hjemmeside der har specialiseret sig i gummilister, profiler og tætningslister til mange forskellige brancher, og der er produkter både til virksomheder og private. De har et stort udvalg af produkter hvilket betyder at du højst sandsynligt kan finde det du leder efter. De opdatere hele tiden deres lager og har også de nyeste produkter så du altid kan få materiale af højeste kvalitet.

Hold dig opdateret med et nyhedsbrev fra Profillageret

Hvis du gerne vil være opdateret på det nyeste inden for branchen, så kan du tilmelde dig Profillagerets nyhedsbrev som vil sende nyheder og gode tilbud. Når Profillageret får et nyt produkt på lager så bliver der sendt en meddelelse ud hvor produktet er beskrevet og der er nogle eksempler på hvordan man anvender det bedst muligt. Man kan få guides til vedligeholdelse og hvordan man udskifter for et eksempel sine glasbånd i sin bil. På den måde kan man hurtigt få information og gode idéer til hvordan man selv kan udføre et stykke arbejde så man slipper for at få andre til at gøre det for sig. Så man bliver bedre til at bruge sine hænder og man spare penge. Man kan få mange forskellige tips og tricks til at gøre det selv, hvis bare man har de materialer der skal til. Der er Profillageret meget behjælpelig, da de har stort set alt hvad man behøver inden for gummilister, profiler og tætningslister. Hvis det skulle ske at Profillageret ikke har det produkt man ønsker, så kan man kontakte dem og de vil forsøge at skaffe det du har brug for.

Varer på Profillageret

Der er 4 hovedkategorier på hjemmesiden så du nemt kan finde det du leder efter uden at skulle klikke dig igennem en masse sider og andre produkter som ikke er relevante for dig. Der er fine billeder til at understøtte og vise hvordan de forskellige produkter ser ud så man har en idé om hvordan de kan bruges inden man køber dem.

– Bændelgardiner: Bændelgardiner er et oplagt valg hvis man ønsker at afskærme ring eller andre rum eller hvis man ønsker at sikre mod kulde og varme. Der er mange forskellige slags bændelgardiner til mange forskellige formål. Der er også truckgardiner og slagtergardiner som er designet til at kunne holde til det slid og arbejdspres de bliver udsat for der.

– Rudeprofil: Hvis du skal montere vinduer i køretøjer eller en båd så er rudeprofilerne meget vigtige. Du skal finde de profiler som passer til din plade- og glastykkelse for at de virker.

– Gummibuffere: Hvis du har nogle køretøjer eller vægge du gerne vil beskytte mod buler eller skrammer, så er gummibuffere en rigtig god løsning. Der findes flere forskellige former og tykkelser så du helt sikkert kan finde en der passer til dit behov.

– Glasbånd: glasbånd holder dine døre og vinduer tætte og derfor er det en god idé at sørge for at de er af god kvalitet og ikke er gået i stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *