seneste nyt.

iværksætter

Skal du starte virksomhed? Sådan kan du finansiere det

fds3

At starte en virksomhed kan være fantastisk spændende, og bare starten kommer til at være en oplevelse, som du ikke glemmer. Men det at få fat i pengene til at realisere de store erhvervsdrømme kan være svært. Derfor kan du nedenfor læse forskellige måder, som du kan gøre det på – så kender du dine muligheder!

Crowdfunding er det nye

Nu er crowdfunding noget, som mange af os kender, men det er ikke mange år siden, at det var et helt nyt begreb. Det er et begreb, som har vundet indpas, fordi idéen er uhyre simpel – de mennesker, som vil købe dit produkt eller service kan være med til at gøre, at du udvikler og tilpasser det produkt eller den service.

Ofte er crowdfunding jo også akkompagneret af forskellige ydelser, som betalerne får. Det kan være tidlig adgang til et produkt eller en masse smart udstyr, som de kan have med i deres dagligdag.

konferencebord

Lånet er det gamle, men velkendte

I dag er der ingen tvivl om, at man stadig kan tage et lån, hvis man gerne vil i gang med sin virksomhed. For selvom det er lidt old school, så er det stadig en uhyre populær metode.

Med internettets invasion, så er det også lettere end nogensinde før at finde udbydere. Sider som Probolan50.dk er med til at give dig oversigten over forskellige lånemuligheder, som du måtte have. Det kan altså gøre det meget lettere at komme i gang med at finde det rigtige lån end nogensinde før!

Vækstfonden kan hjælpe

For at finansiere et projekt, så må man nogle gange gå til den gruppe, som har de dybeste lommer og den tykkeste pengepung – og det er staten. Vækstfonden er den danske stats bud på en fond til dig, der har en drøm om en virksomhed, men som ikke helt har finansieringen til det.

Økonomisk set, så er vækstfonden ude efter at finde de små og mellemstore virksomheder, som har potentialet til at blive helt store og give afkast. Hvis du har en god idé, så kan det altså være, at det er Vækstfonden, som du skal gå til. De opererer med egen bestyrelse, så regeringen er ikke ude at kigge dem over skulderen hele tiden.

godkendt

Ud til kommunerne og iværksætterstøtten

Kommunerne er i dag nogle af de institutioner, som er mest med til at skabe iværksætteri i deres lokalområder. Det er fordi, at kommunerne ofte er ude at tilbyde iværksætterstøtte – hjælp til dem, der gerne vil skabe deres eget.

Blandt andet kan det inkludere hjælp til yderligere finansiering af projektet, men også hvor du kan søge, samt hvordan du kan videreudvikle konceptet. Det giver mange nye perspektiver at kontakte kommunerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *