seneste nyt.

Det er langt fra unormalt at have en eller anden grad af ængstelighed, hvilket flere og flere i dette land lider af. Dog er det ikke nødvendigvis en lidelse, men kan også blot være et personlighedstræk, som man kan lære at håndtere. Noget af det, som mange med disse tendenser bruger er fidget spinners, som fås i mange udgaver, hvilket er fordi, at alle mennesker naturligvis er forskellige og dermed har forskellige behov. Brug fidget spinners på kontoret Det er selvfølgelig ikke inden for alle brancher, at man finder folk, som vil finde gavn af denne form for legetøj. For hvis man konstant bruger sine hænder når man er på arbejde så har man slet ikke tid til at sidde med fidget spinners eller lignende rastløs legetøj. For så er man altid i gang med at bygge noget, hvilket gør, at man selvfølgelig derfor ikke kan sidde og rode med andre ting. Dem som især får noget ud af fidget spinners det er folk, som har et lidt siddende arbejde, men som dog har mange ting de skal nå. For det er meget tit, at hvis folk føler, at de har mange deadlines og måske endda føler, at der er meget, som de ikke kan nå, at de har brug for noget som fidget spinners, som kan gøre, at de kan sidde og dimse med et eller andet. På den måde kan man gøre sådan, at man mister noget af sin ængstelighed og det er godt for produktiviteten og effektiviteten på arbejdspladsen, hvilket altid er noget, som man bør tænke over da det i sidste ende er flere penge i kassen. Fidget spinners er godt til stressramte De fleste mennesker som arbejder på kontor kan uden det mindste besvær på meget kort tid nævne de første ti personer, som de har kendt, som er gået ned med stress i forskelligt omfang. Dette siger meget om dagens arbejdsmiljø, og derfor er man nødt til at gøre noget ved dette så folk ikke bliver stressramte. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af fidget spinners, som man kan give som en slags velkomstgave til de mennesker, som har været væk med stress. For ofte er noget af det, som er allersværeste ved en stresssituation hvordan de tilbageværende kollegaer skal håndtere den stressramtes eksisterende tilstedeværelse. Så når først personen er kommet tilbage er det bare med at holde på vedkommende så personen ikke endnu en gang går ned med stress. Derfor kan fidget spinners være en del af en lille gave pose, som man giver til personen, som kommer tilbage efter at have været fraværende i noget tid. Det vil alle sætte pris på. Og faktisk er noget andet man kan gøre også en ting for de andre kollegaer til den stressramte. For man kan også vælge at give fidget spinners til hele bundtet da det endda kan være, at man ender med at undgå, at der starter en lavine hvor andre også ender med at få stress.

Fidget spinners er for de rastløse

fds3

Det er langt fra unormalt at have en eller anden grad af ængstelighed, hvilket flere og flere i dette land lider af. Dog er det ikke nødvendigvis en lidelse, men kan også blot være et personlighedstræk, som man kan lære at håndtere. Noget af det, som mange med disse tendenser bruger er fidget spinners, som fås i mange udgaver, hvilket er fordi, at alle mennesker naturligvis er forskellige og dermed har forskellige behov.

Brug fidget spinners på kontoret

Det er selvfølgelig ikke inden for alle brancher, at man finder folk, som vil finde gavn af denne form for legetøj. For hvis man konstant bruger sine hænder når man er på arbejde så har man slet ikke tid til at sidde med fidget spinners eller lignende rastløs legetøj. For så er man altid i gang med at bygge noget, hvilket gør, at man selvfølgelig derfor ikke kan sidde og rode med andre ting.

Dem som især får noget ud af fidget spinners det er folk, som har et lidt siddende arbejde, men som dog har mange ting de skal nå. For det er meget tit, at hvis folk føler, at de har mange deadlines og måske endda føler, at der er meget, som de ikke kan nå, at de har brug for noget som fidget spinners, som kan gøre, at de kan sidde og dimse med et eller andet. På den måde kan man gøre sådan, at man mister noget af sin ængstelighed og det er godt for produktiviteten og effektiviteten på arbejdspladsen, hvilket altid er noget, som man bør tænke over da det i sidste ende er flere penge i kassen.

Fidget spinners er godt til stressramte

De fleste mennesker som arbejder på kontor kan uden det mindste besvær på meget kort tid nævne de første ti personer, som de har kendt, som er gået ned med stress i forskelligt omfang. Dette siger meget om dagens arbejdsmiljø, og derfor er man nødt til at gøre noget ved dette så folk ikke bliver stressramte. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af fidget spinners, som man kan give som en slags velkomstgave til de mennesker, som har været væk med stress.

For ofte er noget af det, som er allersværeste ved en stresssituation hvordan de tilbageværende kollegaer skal håndtere den stressramtes eksisterende tilstedeværelse. Så når først personen er kommet tilbage er det bare med at holde på vedkommende så personen ikke endnu en gang går ned med stress. Derfor kan fidget spinners være en del af en lille gave pose, som man giver til personen, som kommer tilbage efter at have været fraværende i noget tid.

Det vil alle sætte pris på. Og faktisk er noget andet man kan gøre også en ting for de andre kollegaer til den stressramte. For man kan også vælge at give fidget spinners til hele bundtet da det endda kan være, at man ender med at undgå, at der starter en lavine hvor andre også ender med at få stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *