seneste nyt.

Familierådgivning kan redde jeres forhold

Familierådgivning kan redde jeres forhold

fds3

Hvis du har problemer i dit parforhold, er det en god ide at se på, hvordan I kan løse dem. På den ene eller anden måde er I nødt til at gøre noget ved problemerne. De forsvinder ikke bare af sig selv. Det er derfor vigtigt, at I enten selv finder en måde at løse det på.

Der er mange forskellige muligheder i den forbindelse. Det kan være, at I vil prøve at løse det på egen hånd. Måske har I fundet en bog, som I gerne vil arbejde ud fra. Det kan også være, at I gerne vil have en professionel til at hjælpe jer. Det kan for eksempel være en parterapeut. Det kan virkelig give gode resultater. For nogle kan udover familierådgivning også en vibrator virke for at styrke den mere intime del af samlivet.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad man føler hjælper. Det er meget individuelt. Det hele kommer selvfølgelig også an på, hvad problemet er. Hvis I har problemer med at stole på hinanden, for eksempel på grund af utroskab, vil det typisk være en slags hjælp, I har brug for. Hvis I har problemer, fordi jeres sexliv er gået i stå, vil det typisk være en anden slags hjælp, I har brug for.

Husk at være ærlig når der er behov for familierådgivning. For vedkommende I snakker med arbejder for jer og med jer. De har som oftest også tavshedspligt. Derfor kan du roligt og trygt åbne dig. Eneste undtagelse er hvis der er umiddelbar fare for du vil gøre andre fortræd, og det er ikke der I er vel. Så desto ærligere er, og desto mere du lægger i det, desto bedre bliver resultatet og sandsynlighedens for at I bliver lykkelige igen.

Familierådgivning er penge, der er givet godt ud

Lige meget om I vælger en model, hvor I selv prøver at løse problemer ved hjælp af en bog eller andre redskaber, eller I får en professionel til at hjælpe jer, er det penge, der er givet rigtig godt ud. Det, du har med din partner, vil være svært at skabe med en anden. Det kan måske virke som det nemmeste i hele verden at gå ud og møde en ny. Ikke mindst med alle mange tilbud, der er i den retning i dag. Men du kan aldrig finde en, hvor I har den samme historie.

Det nytter derfor noget at blive og kæmpe. Og det nytter at bruge pengene på det. Men det er som sagt individuelt, hvad der virker for den enkelte.

Det første, I skal gøre i parforholdet, er selvfølgelig at blive enige om, at I har problemer. Det nytter ikke, at den ene tror, at det går godt, mens den anden synes, at det går for forfærdeligt og dagligt over vejer, om det ville være bedst at gå. Hvis den ene i forholdet siger, at han eller hun føler, at der er et problem, er det derfor vigtigt, at den anden lytter og prøver at forstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *