seneste nyt.

lager_reol_

Få styr på dit lager med et godt reolsystem

fds3

Som virksomhed med en form for varelager er det altid en god ide at have godt styr på opbevaring og lagerplads. Med det rigtige reolsystem til opbevaring af dine produkter, vil du opleve at have et bedre overblik og en god ide omkring dit varelager.

Det kan have stor betydning for en virksomheds effektivitet, at der er godt styr på lageret. Det gælder især i forhold til lagerets status, mangler der flere enheder, er der et sted hvor der er en overproduktion og så videre. Et overblik på en computer er én ting, men det brede overblik, hvor du fysisk kan se og fornemme status for dine produkter, er guld værd.

Skab det gode overblik med det rigtige reolsystem

Der findes et væld af gode løsninger på markedet, så du løser din virksomheds opbevaringsproblem. Oplagt er det at kigge på reolsystemer og den fordeling af produkter, som en reol kan tilbyde. Er dit lagerlokale af mindre størrelse, så kan du med et godt reolsystem løse dine opbevaringsproblemer med størst muligt udbytte. Ved at have reoler langs vægge og midt i rummet, kan du opbevare mere effektivt og et have et langt større lager end et lille lager umiddelbart lægger op til.

Grenreol til god opbevaring

Søger du et godt reolsystem med mulighed for betjening både manuelt og med maskine, så er en grenreol måske noget for din virksomhed. Med en grenreol, har du god mulighed for fordelagtig opbevaring. Systemet er designet til at kunne bære store enheder på en sikker måde. Desuden kan man med en grenreol dele sin opbevaring op i flere forskellige dele, så en hylde kan rumme flere forskellige enheder og eventuel spildplads bliver altså ikke tilfældet.

lager_reol_

Det fleksible reolsystem

Der findes to muligheder, når du skal ud og vælge din nye grenreol. Ved du med sikkerhed at du ikke får et behov for at ændre på dine opbevaringsmuligheder, så kan det være oplagt at vælge faste grene (hylder) til reolsystemet.

Har du derimod en ide om, at det fleksible lager, hvor reolerne kan ændres i afstand, længde og så videre, så kan det være, at det er en god ide for dig og din virksomhed at investere i grene, som er flytbare. Hvert system har sine klare fordele og det er en god ide at gøre sig sit behov for opbevaring og lager helt klart, inden man vælger system.

Det præsentable lager

Har din virksomhed en gang imellem besøg af eventuelle kunder og/eller samarbejdspartnere, så er det altid rarest, at dit lager tager sig pænt og ordentligt ud. Første vigtige skridt i den retning er selvfølgelig et godt reolsystem.

lager_reol_

Men faktisk har farven på dit reolsystem også en del at sige for det overordnede helhedsindtryk af et lager og i sidste ende en virksomhed. Reoler produceret i mørke farver som grå og blå, vil få dit lager til at fremstå mere rent og med mindre slid, end et lager, hvor hylderne ser slidte ud på grund af reoler i et for lyst materiale, hvor alle stød kan ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *