seneste nyt.

stil

Få styr på din stil

fds3

De fleste mennesker går op i, hvordan de ser ud, når de bevæger sig ud i blandt andre mennesker – nogle mere end andre. Vores personlige stil kan nemlig ofte sige meget om, hvordan vi er, og det er nok også derfor, at der er mange, som går meget op i, at stilen bare spiller. Men hvordan ser det egentlig ud hos dig? Er det ved at være tid til en lille makeover efter mange år med det samme tøj? Det kan du se mere om her.

Er det tid til nyt tøj?

Hvis man har lidt identitetskrise i forhold til sin stil, skal man nok starte med at tage et kig på det tøj, man går i, da det er det tydeligste i forhold til stilen og der, hvor man virkelig kan udtrykke sig selv.

Det kan være, at du går i de samme kedelige trøjer og bukser, som du altid har gjort, og at det ikke rigtig siger noget om dig længere. Så skal du måske ud på en shoppetur og se, om der ikke kun være noget nyt og spændende tøj, som passer helt perfekt til dig.

Nye briller?

Selvom at tøjet umiddelbart giver det primære i forhold til din stil og dit udtryk, så er der også andre småting, som skal være på plads. Hvis du eksempelvis har brug for briller og går med dem til hverdag, kan du overveje, om du skal gøre noget særligt ud af de briller, du vælger.

Du kan nemlig sagtens finde billige briller, som også giver noget ekstra til dit outfit. Det kan være, at de har en bestemt form eller en sej farve, som kan sige noget om dig på samme måde som dit tøj kan. Det har du måske ikke tænkt over?

Flotte sko

En sidste ting, som kan være med til at definere din stil, er selvfølgelig skoene. Sko kan sige rigtig meget om, hvordan du er – i hvert fald hvis man udelukkende går efter første indtryk.

Hvis man eksempelvis går i praktiske sko til hverdag, det kunne eksempelvis være en slags vandresko, så vil man også sende et signal om, at man er en person, som er praktisk anlagt, og som muligvis går lange ture. Omvendt kunne man også tænke om en person med stiletter, at vedkommende går meget op i et stilsikkert look, hvor hele sættet passer sammen fra top til tå – skoene kan altså sige ret meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *